Noč čarovnic: najboljše maske po vzoru zvezdnic

Maske za Halloween

Ker se noč čarovnic približuje z bliskovito hitrostjo, smo na enem mestu zbrali po mnenju uredništva najboljše ženske zvezdniške kostume, ki naj vam bodo v navdih pri letošnji izbiri maske za praznovanje najgrozljivejše noči v letu.

Čeprav noč čarovnic pri nas še vedno ni tako zelo pričakovan “praznik” kot v ZDA in nekaterih drugih delih sveta – celinski Evropi, Avstraliji, na Novi Zelandiji, v Južni Ameriki, na Japonskem in drugod v Vzhodni Aziji – kjer otroci in odrasli na ta dan, oblečeni v grozljive kostume, navdušeno dolbejo buče in gledajo grozljivke, lahko rečemo, da praznovanje najstrašljivejše noči v letu tudi pri nas počasi, a zanesljivo postaja tradicija. Prav zato smo se ozrli nazaj in iz arhiva potegnili fotografije zvezdnic, ki so s svojimi inovativnimi, premišljenimi in vrhunsko izdelanimi kostumi pravi navdih za vse, ki še ne vedo, v kateri lik bi se preoblekle za letošnjo noč čarovnic.

PREBERITE ŠE: Noč čarovnic: šik ideje za dekoracijo doma za Halloween

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!