fbpx

Najboljše slušalke za plavanje (2021): poslušajte svojo najljubšo glasbo tudi v vodi

Foto: Amazon.de

Če niste vedeli, lahko med plavanjem v morju ali bazenu poslušate svojo najljubšo glasbo. Obstajajo nepremočljive brezžične slušalke. Mnogi modeli bluetooth slušalk so vodoodporni v smislu odpornosti na dež in znoj, vendar to ne pomeni, da lahko prenesejo globino vode. Ključno je poiskati slušalke, ki so zasnovane posebej za plavanje in s katerimi se lahko tudi potopite. V ta namen izberite med najboljšimi vodotesnimi slušalkami za v vodo.

Številne športne slušalke se tržijo kot vodoodporne, vendar je potrebno upoštevati še nekaj drugih dejstev, ki so pomembni pri nakupu takšnih slušalk. Slušalke morajo imeti ustrezno IPX vodotesnost. Obstajajo tudi takšne, s katerimi se da v celoti potopiti, saj zagotavljajo višjo zaščito pred vodo. Razmisliti pa morate tudi od kod se bo predvajala glasba. Vaš telefon verjetno ni vodotesen ali primeren za nošenje med plavanjem. Hkrati se brezžični komunikacijski protokoli, kot je Bluetooth, ponavadi z vodo borijo. To pomeni, da najboljše plavalne slušalke običajno vključujejo integriran predvajalnik MP3 in notranji pomnilnik, ki vam omogoča, da svoje najljubše skladbe vzamete s seboj v vodo. Pomembno je tudi, da se slušalke popolnoma prilegajo vašemu ušesu in so izdelane iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo njihovo manjšo obrabo. To so najboljše slušalke za plavanje.

1. AfterShokz Aeropex

Te tanko prilegajoče se vodotesne slušalke delujejo tako v bazenu kot zunaj njega. Vsebujejo vgrajen predvajalnik MP3, imajo izjemno kakovost zvoka, ki jih podpira Premium Pitch 2+, saj oddajajo manj vibracij. Slušalke tehtajo 26g in se prilagajajo vsem oblikam glave, dobite jih v različnih barvah. Prevlečene so s titanom. Glasbo lahko poslušate do 8 ur.

Foto: Amazon.de

2. Sony Walkman NW-WS413

Slušalke Sony Walkman NW-WS413 so vodoodporne in idealne za plavanje, saj greste z njimi do dva metra globoko tudi v slani vodi. Slušalke so odporne na prah, umazanijo in ekstremne razmere, saj zdržijo velike temperaturne razlike. Kupite jih lahko v različnih barvah. Glasbo lahko poslušate kar 12 ur, na voljo pa je 4 GB ali 8 GB prostora za shranjevanje. Slušalke se prodajajo s štirimi kompleti ušesnih čepkov – dvema standardnima in dvema ustreznima različicama za plavanje.

Foto: Amazon.de

3. Finis Duo

Z vodoodpornimi slušalkami se boste lahko potopili do 7 metrov v globino. Z 4 GB pomnilnika boste lahko shranili do tisoč skladb, odvisno od velikosti datoteke. Polnjenje in nalaganje poteka prek magnetne priklopne postaje, ki temelji na USB-ju. Baterija zagotavlja približno sedem ur neprekinjene uporabe. Slušalke podpirajo MP3 WMA in so združljive tudi z iTunes.

Foto: Amazon.de

Nakup izdelkov brez DDV-ja na Amazon

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV – lahko na Amazon.de kupujejo brez DDV-ja – davka na dodano vrednost, v kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna, z njo pa pridobite posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

Dodatne Informacije

Članek lahko vsebuje partnerske povezave.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!