fbpx

Najboljše visoke superge za ženske 2021

Foto: Converse

Če smo nekoč visoke superge prepoznavali kot obutev za košarko ali obutev hip-hop subkulture, je leta 2021 zgodba povsem drugačna. Visoke superge so postale modni trend, saj jih lahko nosite prav v vseh priložnostih.

Zadnjo mejo glede primernosti kombiniranja visokih superg s poslovno obleko je porušila ameriška podpredsednica Kamala Harris, ki se je na številnih predvolilnih zborovanjih pojavila obuta v visoke klasične superge Converse. In s tem seveda požela val odobravanj in podpore. Torej, ne bojite s presegati okvirjev! Preverite naš izbor klasičnih visokih superg za ženske, ki jih boste lahko kombinirale k številnim stajlingom. Nismo pa pozabili niti na tiste, ki imate drznejši okus in si upate več.

Zadnja posodobitev 2022-08-11 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakup izdelkov na Amazon Business – BREZ DDV-ja

Slovenske pravne osebe, zavezanci za DDV, lahko na Amazon.de kupujejo brez DDV-ja – davka na dodano vrednost, v kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna, z njo pa pridobite posebne poslovne popuste! Z naslednjo povezavo – > REGISTRACIJA ZA POSLOVNE UPORABNIKE

Dodatne Informacije

Članek lahko vsebuje partnerske povezave.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!