Najboljše visoke superge za ženske 2021

Foto: Converse
Zadnjič posodobljeno: :

Če smo nekoč visoke superge prepoznavali kot obutev za košarko ali obutev hip-hop subkulture, je leta 2021 zgodba povsem drugačna. Visoke superge so postale modni trend, saj jih lahko nosite prav v vseh priložnostih.

Zadnjo mejo glede primernosti kombiniranja visokih superg s poslovno obleko je porušila ameriška podpredsednica Kamala Harris, ki se je na številnih predvolilnih zborovanjih pojavila obuta v visoke klasične superge Converse. In s tem seveda požela val odobravanj in podpore. Torej, ne bojite s presegati okvirjev! Preverite naš izbor klasičnih visokih superg za ženske, ki jih boste lahko kombinirale k številnim stajlingom. Nismo pa pozabili niti na tiste, ki imate drznejši okus in si upate več.

Zadnja posodobitev 2021-04-18 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakup izdelkov na Amazon Business – BREZ DDV-ja

Slovenske pravne osebe, zavezanci za DDV, lahko na Amazon.de kupujejo brez DDV-ja – davka na dodano vrednost, v kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna, z njo pa pridobite posebne poslovne popuste! Z naslednjo povezavo — > REGISTRACIJA ZA POSLOVNE UPORABNIKE

Dodatne Informacije

Članek lahko vsebuje partnerske povezave.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Zaročni prstani, kot jih nosijo Francozinje, so najnovejši trend v svetu porok za 2021