fbpx

Najboljši hoteli na Korziki, za nepozabne počitnice in nove spomine

Foto: envato

To so najboljši hoteli na Korziki!

Vas zanima, kateri so najboljši hoteli na Korziki? Mi imamo seznam, za popoln oddih v tem otoškem raju.

Hotel Solemare

Hotel Solemare se nahaja na slikoviti obali Korzike, obdani z bujno mediteransko vegetacijo in z imenitnim razgledom na Sredozemsko morje. Ta očarljiv hotel ponuja razkošne sobe in apartmaje, opremljene s sodobno opremo in elegantnim pohištvom v sredozemskem slogu. Gostje hotela Solemare lahko uživajo v vrhunskih storitvah, kot so restavracija s tradicionalno korziško kulinariko, spa center, fitnes in zunanji bazen.

Hôtel Casa Rossa & Spa

Hôtel Casa Rossa & Spa je priljubljen luksuzni hotel, ki se nahaja v slikovitem mestecu, obdanim z zelenimi griči in bujnimi vinogradi. Ta čudoviti hotel se ponaša z razkošnimi sobami in apartmaji, opremljenimi z elegantnim pohištvom in sodobnimi udobji. Gostje hotela Casa Rossa & Spa lahko uživajo v številnih ugodnostih, poleg tega je hotel le kratek sprehod stran od mestnega središča, kjer se nahajajo restavracije, trgovine in znamenitosti.

Hotel Port Toga

Hotel Port Toga se nahaja v slikovitem pristaniškem mestu na severu Korzike, le nekaj korakov stran od obale in glavnih znamenitosti. Ta udoben hotel ponuja prostorne sobe in apartmaje, opremljene s klasičnim pohištvom in sodobnimi udobji. Gostje hotela Port Toga lahko uživajo v številnih restavracijah in se potopijo v zunanji bazen od terasi. Lokacija tega hotela je idealna za tiste, ki si želijo raziskati čare severne Korzike.

Santateresa

Hotel Santateresa je skriti dragulj na južni obali Korzike, obdan z neokrnjeno naravo in čudovitimi plažami. Ta čarobni hotel ponuja udobne sobe in apartmaje, opremljene v sredozemskem slogu, ki ustvarjajo domače in sproščujoče vzdušje. Gostje hotela Santateresa lahko uživajo v številnih storitvah, kot so restavracija, spa center, fitnes in zunanji bazen.

Hôtel La Pinède

Najboljši hoteli na Korziki? Ta brez dvoma sodi mednje. Hôtel La Pinède se nahaja v mirnem zelenem okolju, le nekaj korakov stran od obale in neokrnjene narave. Ta očarljiv hotel ponuja udobne in prostorne sobe ter apartmaje, opremljene s sodobnimi udobji in elegantnim pohištvom. Gostje hotela La Pinède se lahko potopijo v bazen obdan z gozdom in se preznojijo na športnih igriščih v sklopu hotela. Lokacija Hôtel La Pinède je idealna za tiste, ki si želijo pobegniti od vsakodnevnega vrveža in se potopiti v mirno in sproščujočo atmosfero sredi narave.

Hotel Onda

Hotel Onda se nahaja na slikoviti obali Korzike, obdan z bujnimi zelenimi travniki in čudovitimi plažami. Ta sodoben hotel ponuja udobne sobe in apartmaje, opremljene s sodobno opremo in elegantnim pohištvom v sredozemskem slogu. Gostje hotela Onda lahko uživajo v številnih storitvah, kot so restavracija s tradicionalno korziško kulinariko, spa center in zunanji bazen.

 

Hôtel Pietracap

Hôtel Pietracap se nahaja na slikovitem območju na vzhodni obali Korzike, obdan z neokrnjeno naravo in prečudovitimi peščenimi plažami. Ta čudoviti hotel ponuja udobne in prostorne sobe ter apartmaje, opremljene s sodobnimi udobji in toplimi barvami. Hotel se nahaja le nekaj korakov stran od nekaterih najlepših plaž na Korziki, kjer lahko gostje uživajo v sončenju, plavanju in različnih vodnih športih.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.