Najboljši likalniki za lase 2020: likalniki za vse tipe las

Najboljši likalniki za lase 2020, ki lase gladijo, ravnajo in kodrajo

Kateri so najboljši likalniki za lase 2020, s katerimi boste lahko ustvarili vrsto različnih pričesk – od ravnih pričesk do kodrov s plaže – in ki vaših las ne bodo poškodovali?

Na tržišču ne manjka likalnikov za lase in težko je razbrati, kateri modeli in znamke bistveno odstopajo od ostalih. Časi, ko je bila edina možnost likalnik za lase slovite znamke GDH, so mimo – danes imamo na izbiro več kakovostnih likalnikov. Preden si pogledamo, kateri so najboljši likalniki za lase 2020, najprej razčistimo, kako ga sploh kupiti.

Kako kupiti najboljši likalnik za lase?

Pri nakupu likalnikov za lase je treba upoštevati več dejavnikov. Najprej razmislite o materialu – izbirate lahko namreč med številnimi materiali, vključno s titanom in keramiko. Kakšna je torej razlika? Titanovi likalniki se pogosto hitro segrejejo in so odlični za glajenje debelih las, keramični likalniki pa še posebej dobro zagotavljajo enakomerno porazdelitev toplote.

Našli boste vrsto keramičnih likalnikov s keramičnimi ploščami, turmalinskimi ploščami (vrsta dragih kamnov, ki delujejo kot keramika) ali s keramično prevleko. Upoštevati je treba, da čeprav so modeli s keramično prevleko cenejši, se lahko sčasoma ta premaz obrabi in tako zmanjša njihovo sposobnost zadrževanja toplote. Obstajajo tudi modeli z “ionskimi sistemi”, ki naj bi sproščali ione, ki uravnavajo vročino, da lahko gladijo lase in dodajo sijaj.

Nato razmislite, kakšne rezultate si želite. Poleg tega, da bo likalnik ravnal lase, bo dobra zasnova naprave pripomogla tudi k večjemu volumnu las, z njim pa jih boste lahko tudi skodrali. Če ste navdušeni nad ustvarjanjem bogatih kodrov, poiščite modele z rahlo zaobljenimi robovi plošč, ki olajšajo kodranje. Ostrejši robovi pa so primerni za glajenje las.

Razmislite tudi o razponu razpoložljivih temperaturnih nastavitev. Če imate goste ali posebej neukrotljive lase, boste verjetneje želeli likalnik za lase, ki ponuja višje temperature. Če imate fine lase, pa najbrž takšnega, ki ima na voljo nižje temperature, saj lahko preveč toplote poškoduje vaš las.

Še ena ključna točka, ki jo je treba upoštevati, je velikost – širši je likalnik, hitrejši je postopek ravnanja las. Kar zadeva oblikovanje, imajo najučinkovitejše naprave “plavajoče plošče”, ki jih naredijo bolj prilagodljive in bodo pravilno vpenjale vaše lase.

Ko kupujemo likalnik za lase, je pomembno, da vemo, kakšne lase imamo in kakšne rezultate želimo.

Kateri so torej najboljši likalniki za lase 2020, ki lahko ukrotijo neposlušne pramene las in ki zagotavljajo optimalno toploto za oblikovanje finih las? Če preidemo naravno k bistvu: z likalnikom za lase Remington Keratin Protect Intelligent Straightener boste dobili največ za svoj denar – njegove plošče so prevlečene s keramiko in napolnjene s keratinom in mandljevim oljem za še posebej gladek zaključek. Likalnik za lase Cloud Nine The Wide Iron pa je najboljši likalnik za lase 2020 na tem seznamu, saj ima širše plošče od povprečja, ki omogočajo hitro ravnanje tako gostih kot tudi tankih in finih las.

Še več odličnih likalnikov za lase najdete na spodnjem seznamu Najboljši likalniki za lase 2020, kjer res ne manjka dobrih možnosti za vsak žep!

BaByliss Straight & Curl Brilliance

Likalnik za lase BaByliss Straight & Curl Brilliance ima pet toplotnih nastavitev in ionski sistem, ki sprošča ione, da uravnavajo vročino. Njegove 28-milimeterske plošče iz titana lahko dosežejo maksimalno temperaturo 235 stopinj Celzija in so opremljene z ovojem s toplotno zaščitno za varno shranjevanje, kadar niso v uporabi.

GDH Gold Professional Styler

Likalnik za lase GDH Gold Professional Styler je opremljen z oblikovanimi keramičnimi “plavajočimi” ploščami in eno temperaturo – 185 stopinj Celzija, za katero proizvajalec trdi, da je optimalna temperatura za oblikovanje las. Na voljo je z zaščito pred vročino in ponuja univerzalno napetost, kar ga dela idealnega za potovanja.

Remington Keratin Protect Intelligent Straightener

Remington Keratin Protect Intelligent Straightener ima na našem seznamu Najboljši likalniki za lase 2020 najboljšo vrednost, to pomeni, da za to ceno dobite največ. Njegove plošče s keramično prevleko so napolnjene s keratinom in mandljevim oljem, ki odstranita drobne kodrčke in lase gladita. Vključuje tudi “plavajočo” ploščo za enakomeren pritisk in digitalni prikazovalnik temperature s petimi nastavitvami, od 160 do 230 stopinj Celzija.

Cloud Nine The Micro Iron

Ta likalnik je zasnovan z mislijo na vse kratkolaske in dekleta, ki imajo frufru, saj v dolžino meri le 15 centimetrov. Odlikuje ga keramična plošča z minerali, “plavajoče” plošče pa blažijo pritisk, ko lase ravnate, saj zmanjšajo vlečenje ali stiskanje. Likalnik prihaja z elegantno torbico za shranjevanje in z zaščito pred vročino.

Bestope Pro 2 v 1

Likalnik za lase Bestope Pro 2 v s svojim “plavajočima” 3D-ploščama iz keramike in turmalina omogoča, da lase ne samo ravnate, ampak si z njim ustvarite katero koli pričesko. S pametnim temperaturnim ogrevalnim sistemom MCH se likalnik segreje v 15 sekundah in bistveno skrajša čas ravnanja oziroma oblikovanja las v primerjavi z običajnimi likalniki za lase. Primeren je za vse tipe las, saj natančno regulira temperaturo (od 130 do 230 stopinj Celzija), po 60 minutah pa se sam izklopi. V paketu pridejo še zaščitna rokavica, 2 sponki za lase in pa torbica za shranjevanje.

Cloud Nine The Wide Iron

Likalnik za lase Cloud Nine The Wide Iron, najboljši likalnik na našem seznamu Najboljši likalniki za lase 2020, se do 150 stopinj Celzija segreje v 20 sekundah. Njegove 4 centimetre široke keramične “plavajoče” plošče, prevlečene z mineralnim premazom, so namenjene dolgim, debelim lasem. Likalnik ponuja do pet toplotnih nastavitev, vključeni pa sta tudi toplotno odporna torbica in pa zaščita pred vročino.

Revlon Perfect Straight Digital Straightener

Revlonov likalnik za lase ima 25-milimeterski plavajoči trojni keramični plošči, namenjeni zaščiti las pred poškodbami. Na voljo je z ionsko tehnologijo za svilnato gladke lase in ima možnost segrevanja do 230 stopinj Celzija. Za varno shranjevanje je na voljo tudi funkcija zaklepanja.

Nakup brez DDV-ja na Amazon Business

Izdelke, predstavljene v tem zapisu, lahko na Amazon.de kupite brez davka na dodano vrednost, če se na Amazonu registrirate kot poslovni uporabnik in ste v Sloveniji davčni zavezanec za DDV.
REGISTRACIJA ZA POSLOVNE UPORABNIKE

Dodatne Informacije

Članek lahko vsebuje partnerske povezave.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljši električni skiro 2020