Najboljši Netflixovi filmi 2018 (do zdaj)

Netflix je za mnoge ljudi postal nepogrešljivo sredstvo za krajšanje prostega časa. Kako tudi ne, saj spletna platforma za ogled televizijskih serij in filmov namreč ponuja vse, kar si človek lahko zaželi.

Odločili smo se, da poskrbimo, da bo vaše življenje še nekoliko lažje. Dobrih filmov, ki so plod Netflixove lastne produkcije in so izšli v zadnjem letu, vam ne bo treba iskati po spletu, saj smo jih za vas zbrali na enem mestu. Katerih 10 mojstrovin se je uvrstilo na naš seznam najboljših filmov z oznako Netflix Originals?

10. Ali’s Wedding (2017)


Nadarjeni glasbenik je prisiljen v dogovorjeno poroko. Njegovo srce pravi drugače, saj je noro zaljubljen v libanonsko dekle, rojeno v Avstraliji.

9. Cargo (2017)


Po tem, ko v Avstraliji izbruhne epidemija, poskuša oče najti nekoga, ki bi mu pomagal zaščititi njegovo hčer.

8. Come Sunday (2018)


Protestanta Carltona Pearsona njegova cerkev izobči zaradi pridige, v kateri zatrjuje, da pekel ne obstaja.

7. The Polka King (2017)


Film se ukvarja z življenjsko zgodbo Jana Lewana, vodjo glasbene skupine Polka, ki je znan predvsem po tem, da je s ponzijevo shemo osleparil obilico vlagateljev.

6. 6 Balloons (2018)


V filmu spoznamo žensko, ki uvidi, da je njen brat ponovno zapadel v odvisnost od heroina.

5. Manhunt (2017)


Tožilec je obtožen grozotnih zločinov, ki jih ni zagrešil. V želji, da si opere svoje ime, se napoti na posebno misijo.

4. First Match (2018)


Najstniško dekle iz brooklynske soseske Brownsville se pridruži fantovski rokoborski ekipi. Le na ta način se bo lahko zbližala s svojim očetom.

3. Roxanne Roxanne (2017)


Ob koncu 80. in na začetku 90. let 20. stoletja je bilo videti, da je Lolita “Roxanne Shanté” Gooden na poti, da postane legenda hip hopa. V filmu podrobno spoznamo njeno življenje.

2. Calibre (2018)


Dolgoletna prijatelja se ob koncu tedna odpravita na lov v Škotsko višavje. Na to, kar sledi, si nista upala pomisliti niti v najhujših sanjah.

1. Sunday’s Illness (2018)


Premožno starejšo gospo nepričakovano obišče hčer, ki jo je zapustila pred več kot tridesetimi leti.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Svetovna premiera: Liga pravičnih Zacka Snyderja (2021)