Najboljši spletni treningi: vrhunska vadba tudi v času epidemije

Ostanite v formi do konca epidemije.

Zadnjič posodobljeno: :

Če zaradi omejitev v času epidemije ne morete obiskati fitnesa ali svoje priljubljene vadbe v zaprtem prostoru, se nikar ne vznemirjajte - obstaja veliko alternativnih načinov vadbe, ki vam jo nudijo najboljši spletni treningi. Izgovorov za ohranjanje kondicije in forme ni več!

S porastom pretočnih fitnes vsebin lahko zdaj v udobju svojega doma sodelujemo v visokokakovostnih tečajih vadbe – v živo ali na zahtevo. Kar je naboljše pri vsem tem, vadbe vodijo visoko usposobljeni osebni trenerji in inštruktorji. Ne glede na to, ali gre za jogo, kardio, pilates ali trening z utežmi, tukaj je nekaj najboljših platform za pretočne fitnes vsebine, na katere se lahko prijavite in vadite doma.

Beachbody On Demand


Beachbody On Demand je odlična možnost za tiste, ki si želite pretočnega dostopa do stotine vrhunskih treningov in fitnes programov. V okviru storitve so na voljo tudi številna orodja, ki vam ponujajo vsestranski pristop k zdravju in vam pomagajo pri doseganju vaših fitnes ciljev, kot naprimer načrtovanje obrokov in dostop do zdravega kuharskega šova Fixate.
Naročnina: 110 evrov/leto (9 evrov/mesec)

FiiT

FiiT

FiiT v vašo dnevno sobo prinaša vrhunske izkušnje v vadbi in je več kot le knjižnjica videov visokointenzivnih vadb. Izbirate lahko med tečaji, ki jih vodijo nekateri najboljši angleški trenerji. Najboljše od vsega pa je, da skupaj s prsnim pasom za merjenje srčnega utripa beleži vaš napredek. Če želite še več od Fiita, naročnina Premium znaša 11 eurov na mesec (po 14-dnevnem brezplačnem preskusu).
Naročnina: brezplačno (osnovni paket)

Les Mills

Les Mills

Pogrešate vadbo Bodypumpa? Ne vznemirjajte se. Fantje, ki stojijo za priljubljeno svetovno serijo skupinskih vadb Les Mills, imajo na svoji spletni platformi več kot 800 spletnih treningov – od 15-minutnih do celo urnih vadb. Tako boste mesece lahko vsak dan opravili drugo vadbo, ne da bi morali zapustiti stanovanje.
Naročnina: 15 evrov/mesec

Moviing

Moviing

Moviing je svetovna skupnost inštruktorjev, ki so združeni na enem mestu, da vam prinesejo vadbe joge in fitnesa, ki jih lahko spremljate na daljavo. Izbirate lahko med vajami za moč, stabilizacijo, jogo, ples, kardio vadbe,… Do programov lahko dostopate ob svojem času, jih dokončate v svojem ritmu in jih izvajate kjer koli imate prostora za gibanje.
Naročnina: 12 evrov/mesec

Alo Moves


Vse se je začelo zgolj kot blagovna znamka oblačil za jogo. Alo pa je pred kratkim predstavil eno najboljših pretočnih vsebin za jogo: Alo Moves. Med 2.000 video posnetki, ki jih ponujajo nekateri najbolj cenjeni inštruktorjev na svetu, lahko najdete tudi napredne tečaje, ki so izziv tudi za bolj izkušene vadeče. Zagotovo boste cenili tudi filter Find Class, ki vam omogoča razvrščanje vadb po slogu, težavnosti, času in inštruktorju glede na vaše razpoloženje in urnik. Alo Moves pa ponuja 14-dnevno brezplačno preskusno različico.
Naročnina: 17 evrov/mesec

FitON

FitON

Aplikacija FitOn ponuja takojšen dostop do nešteto skupinskih tečajev fitnesa – od kardio do vadb za moč, plesa in še več – vse popolnoma brezplačno. Za razliko od ostalih platform za pretok fitnes vsebin, FitOn uporablja tehnologijo za ustvarjanje enkratne družabne izkušnje. Na primer, med vadbo lahko komunicirate s prijatelji znotraj in zunaj tečaja, kar lahko resnično pomaga pri motivaciji.
Naročnina: brezplačno

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
7+ nasvetov, ki vam pomagajo izboljšati hojo in maksimizirati njen učinek na vaše telo