fbpx

Najdražje kokice na svetu so zlate kokice

Zlate kokice

Zakaj so kokice Billion Dollar Popcorn prodajalne kokic Berco’s Popcorn najdražje kokice na svetu? Odgovor leži v sestavinah. Izdelane so namreč iz naravnega sladkorja (za karamelo), najdražje soli na svetu (ta prihaja z danskega otoka Læsø, za kilogram pa morate odšteti 25 evrov), vaniljevega izvlečka Nielsen Massey Bourbon Vanilla in posute z užitnimi 23-karatnimi zlatimi lističi!

Cene za kokice v kinu so precej zasoljene (a očitno še ne dovolj, saj jih veliko še vedno konča na tleh kinodvoran), a ko boste spoznali, koliko stanejo najdražje kokice na svetu, se vam bodo te cene v trenutku zdele povsem razumske.


Razlog za visoko ceno kokic Billion Dollar Popcorn prodajalne Berco’s Popcorn je uporaba najdražje soli na svetu in 23-karatnih zlatih lističev.

PREBERITE ŠE: Recept: oreo kokice


Billion Dollar Popcorn prodajalne kokic Berco’s Popcorn so najdražje kokice na svetu, saj morate za eno samo samcato kokico odšteti kar 5 ameriških dolarjev (če bi prodajali le take, verjetno čistilci kinodvoran ne bi imeli veliko dela)! Sicer pa so zlate kokice na voljo v dveh pakiranjih, tj. za 250 in 500 dolarjev. Berco’s Popcorn je znan po kokicah z različnimi okusi, toda če želite pokovko za bogove, vam ni treba kupovati zlatih, lahko si sami pripravite oreo kokice in imate ravno tako občutek, da ste prestopili prag nebes.

Dodatne Informacije

Več informacij:
bercospopcorn.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!