fbpx

Naptuckets – hlače za dremež

Hlače za dremež Naptuckets

Ste vedeli, da to, kar imamo na sebi, vpliva na to, kako se počutimo? Ali obstaja kaj še bolj udobnega kot trenerka? Obstaja! Hlače za dremež Naptuckets. Hlače, ustvarjenje posebej za poležavanje, dajejo občutek, kot bi ležali na mehki postelji, in to ne glede na to, kam ste posadili svojo zadnjico. Čeprav gre za hlače, ki so prvotno namenjene počitku, v njih lahko mirno počnete tudi kaj drugega.

Tako, pa imamo hlače za prav vsako priložnost. Za gala dogodke, za vadbo, za doma, za spanje … Loung County je zdaj zapolnil še vrzel za čas dremanja, ki postaja vse pomembnejši del v našem življenju, saj se počasi otresa slabega slovesa, da je le za lene ljudi. Krepčilen dremež namreč pomaga pri pomnjenju in kognitivnih funkcijah in ga priporočajo tudi strokovnjaki. Toda krepčilen je le, če se ga lotimo pravilno.

PREBERITE ŠE: Slana nevesta vstala iz Mrtvega morja


Bombažne hlače za dremež Naptuckets iz diamantno prešite tkanine, ustvarjene posebej za krepčilen spanec, lahko pri tem močno pomagajo, saj omogočajo, da je dremež karseda kakovosten in da se poležavanje v njih občuti kot ležanje v mehki postelji, ne glede na to, na čem ležite. Svoj par lahko naročite na platformi za množično financiranje Kickstarter.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.