fbpx

Najlepša dekoracija praznične mize: čudoviti predlogi za okrasitev

Foto: IG foundcollectiveevents

Ste že pomislili, kakšna bo letos vaša praznična miza, kakšna bo dekoracija, ki jo bo krasila?

Božič je tik pred vrati, kar pomeni, da je skrajni čas, da razmislite o primerni dekoraciji mize. Praznična miza ima namreč poseben čar, zbere družino in nas opomni na pravi pomen božiča, zato, če tega še niste storili, predlagamo, da razmislite, kako bi jo še dodatno okrasili na pravi način in ustvarili malce več božične čarovnije. Edina stvar, na katero moramo pozorni, je, da miza ohrani funkcionalnost in praktičnost.

Pri dekoriranju notranjosti so tisti, ki jim je všeč peščica detajlov, okraskov in barv, in pa minimalisti, ki z le nekaj ključnimi predmeti dosežejo zelo zanimiv in drugačen videz prostora. Podoben vzorec lahko uporabimo tudi za dekoracijo praznične mize, a nikar ne pozabimo na enega glavnih in neizogibnih okraskov – adventni venček.

Z adventnim venčkom, primernim glede na velikost mize, izberemo namizni prt, pa tudi krožnike in jih okrasimo z zanimivimi prtički ali servietami. Prav tako ne pozabimo na različne sveče, ki lahko močno pomagajo in prispevajo k ustvarjanju prej omenjene čarovnije. Eden največjih trendov v letošnjem letu je pampaška trava, zato lahko tudi za božične praznike v steklenico razporedimo nekaj stebel te priljubljene rastline in mizo okrasimo na ta način.

Obstaja seveda veliko možnosti za dekoracijo praznične mize, a da bi vam to nekoliko olajšali smo za vas na Instagramu izbrali nekaj čudovito okrašenih miz, ki bodo brez dvoma spodbudile vašo ustvarjalnost!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paulina (@nasze.poddasze)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iwona ZZ (@ivon_homeuk)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Murphy (@houseofmurphy)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 3littlepicks (@3littlepicks)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monika (@between_my_walls)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sonja Olsen (@sonja_ols)

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!