Najlepši škornji čez kolena za jesen in zimo 2017

Škornji čez kolena so eden od najseksapilnejših modelov obutve, a le, če jih znamo pravilno kombinirati. Poglejte si, kakšni so najlepši škornji čez kolena za jesen in zimo 2017.

Eden izmed najbolj priljubljenih modelov škornjev čez kolena na družbenem omrežju so še vedno srebrni oziroma zrcalni škornji modne hiše Balenciaga, za katere je treba odšteti okoli 1.500 evrov.

To so najbolj priljubljeni škornji čez kolena 2017 na družbenem omrežju Instagram.
To so najbolj priljubljeni škornji čez kolena 2017 na družbenem omrežju Instagram.

Seveda imajo čudovite primerke škornjev čez kolena tudi Zara in H&M, a mimo nekateri lepotcev, ki močno presegajo naše finančne zmožnosti, pač preprosto ne moremo.
In kako kombinirati škornje čez kolena? Lepo se podajo k asimetričnim krilom, krilom z razporkom ob strani, vintage krilom v kombinaciji s trenčkotom, oblekam z razporki ob strani, ozkim hlačam v kombinaciji s prevelikim puloverjem in še bi lahko naštevali. Da pa si boste lažje predstavljali, o kakšnih škornjih govorimo in kakšne so kombinacije, smo dodali galerijo, v kateri vas čakajo najlepši škornji čez kolena 2017.

Galerija – Najlepši škornji čez kolena za jesen in zimo 2017

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!