Najlepši spomladanski sandali

Izbor najbolj trendi sandalov, s katerimi bomo v letošnjo pomlad zakorakale še bolj samozavestno.

Prvi pomladanski sončni žarki so vsekakor prekrasen opomin, da bo kmalu čas za lahkotnejša oblačila in odprte sandale. S slednjimi bomo odkrile tudi naša stopala, na katera smo z začetkom mrzlega januarja preprosto pozabile oziroma smo jih pridno zavijale v prisrčne pletene nogavice in prešite odeje. Galerija z našim izborom najlepših poletnih sandalov naj nam torej služi kot odlična motivacija pri urejanju naših stopal in lakiranju nohtov v naše najljubše pomladne odtenke.

Letošnjo pomlad bomo v trendu, če bomo na urejena stopala nataknile natikače, ob katerih pomislimo na retro ortopedsko obutev z odebeljenimi trakovi, ki smo jo nosile kot majhne deklice, sandale, ki s svojo ravno platformo in geometrijsko oblikovanimi paščki spominjajo na japonsko obutev, gumijaste sandale, ki z odebeljeno peto ne bodo več zgolj za v morje in usnjene sandale z elegantno leseno platformo, ki delujejo, kot da so ušli iz 70. let prejšnjega stoletja. Predlagamo nakup črnih in belih, saj se podajo na vse, za vse tiste, ki v svojo garderobo spomladi rade vnesemo barve, pa so tukaj sandali v letos izredno modni bež in še bolj trendi mint, nežno modri ter pudrasto rožnati barvi.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
“Holografski” lasje so najbolj vroč (in najbolj čaroben) trend barvanja las 2020