fbpx

Največji set lego kock za vse ljubitelje Harryja Potterja

Verjetno ste že razmišljali o tem, kako si boste krajšali čas med božičnimi prazniki. Če spadate med oboževalce Harryja Potterja, se gotovo ne boste dolgočasili ob velikanskem gradu, ki ga je mogoče sestaviti iz Lego Kock.

Grad Hogwards je sestavljen iz kar 6020 Lego kock. Na lestvici največjih Legovih modelov se je uvrstil na drugo mesto, takoj za vesoljsko ladjo Millennium Falcon iz Vojne zvezd, ki sestoji iz 7541 kock.

Ustvarjalci seveda niso pozabili niti na figure glavnih likov. Dogajanje bodo med drugim popestrili Harry, Ron, Hermiona, Hagrid, Dumbledore in Snape. Model hkrati vključuje učilnico, v kateri se odvija pouk obrambe pred mračnimi silami, šahovnico in premikajoče se stopnice.

Grad je sestavljen iz 6020 kock.
Grad je sestavljen iz 6020 kock.

Tekom edinstvene dogodivščine boste odkrili različne stolpe, učilnice, bitja, domove domišljijskih likov in še mnogo več. Družbo vam bodo delale 4 minifigure in 27 mikrofigur.

Set ima vse, kar si ljubitelj sage o mladem čarovniku lahko zaželi. Zanj je potrebno odšteti 419,99 €. Model vam bo po tem, ko ga boste sestavili, služil kot čudovita dekoracija.

Dodatne Informacije

Več informacij:
shop.lego.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!