fbpx

Namizni računalnik HP Omen X Desktop je dober omen za prihodnost PC-jev

Osebni računalnik HP Omen X Desktop

Namizni računalnik HP Omen X Desktop je izjemno zmogljiv PC, ki bo kos vsem tehnološkim zahtevam navidezne resničnosti, ki se opira prav na zmogljive računalnike. In to HP Omen Desktop X definitivno je. A še bolj kot njegova strojna oprema navdušuje njegova kockasta oblika.

Namizni računalnik HP Omen X Desktop je s svojimi karakteristikami ukrojen po meri igračarjev in ljubiteljev navidezne resničnosti, hkrati pa pritegne pozornost tudi s svojim edinstvenim dizajnom. Stoji na robu oz. piedestalu, kamor tudi sodi med konkurenco, saj mu na trgu ni para.

PREBERITE ŠE: HP Omen X – nahrbtnik, ki je tudi računalnik


HP Omen X Desktop zagotavlja boljše hlajenje, ki je kombinacija vodnega in zračnega hlajenja. Boljši način odvajanja toplote je pomemben predvsem pri igranju računalniških iger in predvajanju VR-vsebin, ko je računalnik v ”anaerobnem” območju, saj se lahko ob neučinkovitem ohlajanju pregreva. In kaj najdemo v drobovju?

HP Omen X Desktop bo zadovoljil tudi najbolj zahtevne uporabnike.
HP Omen X Desktop bo zadovoljil tudi najbolj zahtevne uporabnike.

10-jedrni procesor Intel Core i7 (vstopni model je opremljen z Intelovim procesorjem Core i5 Skylake), par grafičnih kartic (”enojajčna dvojčka” Nvidia GTX 1080 ali AMD Radeon F9 Fury X), 8 GB pomnilnika, 2 TB trdega diska, matično ploščo MicroATX in disk 256GB SSD. Od priključkov so mu namenili en vmesnik USB-C, oktet priključkov USB 3.0, enega za HDMI, brezžični vmesnik, naštejemo pa tudi tri priključke DisplayPort. Redna cena vstopne različice namiznega računalnika HP Omen X Desktop znaša približno 1600 evrov, če želite imeti le lupino, pa boste zanj odšteli 530 evrov.

Namizni računalnik HP Omen X Desktop:

Dodatne Informacije

Več informacij:
www8.hp.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!