fbpx

Napaka, ki jo delate privablja slabo energijo v vaš dom

Feng shui

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Odpravite jo in s tem privabite srečo! Vas zanima, kaj? Hitro preverite.

Feng Shui, starodavna kitajska filozofija urejanja okolice, ima določena pravila, ki so pomembna za nivo pozitivne energije v hiši.

Obstajajo različne feng shui napake, ki se jim je treba izogibati, ena izmed njih pa je postavitev ogledala, ki je obrnjeno proti postelji v spalnici.

Feng shui napaka v spalnici – ogledalo proti postelji prinaša slabe vibracije!

Odstranite ogledalo v spalnici. Foto: Emile Guillemot / Unspalsh

Mnogi postavijo ogledalo v spalnici, običajno na vratih omare. Mnogi strokovnjaki za feng shui verjamejo, da lahko odsev zakonske postelje v ogledalu pritegne ločitev, oddaljenost ali poveča tveganje tretje osebe v razmerju ali prešuštva.

Prav tako lahko ogledalo, ki je obrnjeno proti postelji samske osebe poveča občutek osamljenosti ali zmanjša možnosti za iskanje želenega partnerja.

Druga negativna stvar je, da večina strokovnjakov poudarja, da ogledalo, obrnjeno proti postelji, izčrpava vašo osebno energijo in povzroča nespečnost. Ker se ogledalo podvoji in odbija vse vrste energije, moti mir, potreben v spalnici za boljši spanec. Verjame se, da lahko poveča tveganje za slabe sanje in nočne more.

Ogledalo ima različne pomene. Foto: Suhyeon Choi / Unsplash

Realno gledano se lahko zaradi ogledala, ki je obrnjeno proti postelji ponoči bojite svojih gibov in tako poslabšate kakovost spanca. Prav tako lahko igra svetlobe, ki jo ustvari ogledalo v prostoru, negativno vpliva na spanec, razpoloženje ali prinese nemir.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!