fbpx

Napovednik: Hiša iz kart (House of Cards), 5. sezona

Hiša iz kart

Priljubljena TV-serija Hiša iz kart (House of Cards) se na male zaslone vrača maja 2017, Netflix pa je v času inavguracije Donalda Trumpa izdal prvi napovednik o novih spletkah Kevina Spaceyja, ki se že petič vrača v vlogi Franka Underwooda, demokratskega politika, ki je tako neusmiljen in pokvarjen, kot imamo na sumu vse vplivne politike, obenem pa tako sposoben, kot si vse želimo biti. Preverite, kaj se nam obeta v že peti sezoni.

Hiša iz kart (House of Cards) je originalna TV-serija ameriške spletne videoteke Netffix o neusmiljenemu in pokvarjenemu politiku, geniju z mentaliteto morilca, ki ga igra vselej odlični Kevin Spacey.

PREBERITE ŠE: Netflix z 8-bitno igro s televizijskimi junaki

Se nam v Hiši iz kart obeta šokantna smrt?
Se nam v Hiši iz kart obeta šokantna smrt?

Vas zanima, kaj nam Frank Underwood pripravlja v peti sezoni? Potem si brž oglejte prvi napovednik. Hiša iz kart se z novimi deli na Netflix vrača 20. maja 2017. Spomnimo. Šušlja se, da bi lahko v novi sezoni umrl eden od glavnih likov. Si upate drzniti napovedati, kateri?

Galerija – Hiša iz kart:

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!