Collecta 2017 – 11. mednarodni sejem zbirateljstva

Collecta 2017
Zadnjič posodobljeno: :

Na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču bo od 17. do 18. marca 2017 potekal 11. mednarodni sejem zbirateljstva Collecta, na katerega se vsako leto zgrnejo zbiratelji z vsega sveta. Tudi tokrat bodo lahko obiskovalci občudovali edinstvene primerke iz zgodovine, menjali ali kupovali kovance, znamke, minerale, gramofonske plošče, fosile, figurice, militarije, stare knjige ipd. ter si ogledali tematske razstave.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Gospodarsko razstavišče, Dunajska cesta 18, Ljubljana

Organizator

Proevent

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

5 €

17. marca 2017 se na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani začenja 11. mednarodni sejem zbirateljstva Collecta. Na tradicionalni sejem se vsako leto zgrnejo zbiratelji in trgovci iz 20 držav, ki hranijo in prodajajo dragocene zbirke s področij filatelije, numizmatike, kartofilije, militarije, antikvitet, gramofonskih plošč in zgoščenk, stripov, figuric, kot so Kinder, Pez in Lego, mineralov, fosilov, dragih kamnov ter različnih drugih drobnih zbirk.

PREBERITE ŠE: Sejem Dom 2017

Bliža se 11. Collecta.
Bliža se 11. Collecta.

Če imate doma sami kakšno dragoceno zbirko, na kateri se nabira prah, lahko tudi sami zakupite prostor na sejmu Collecta 2017 in jo pretopite v evre. Vse potrebne informacije najdete tu.

Dodatne Informacije

Več informacij:
collecta.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Pripravite se: v Ljubljano prihaja odbit trampolinski most