Napovednik – Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates (2019), potopite se v Gatesove možgane!

Zadnjič posodobljeno: :

Netflixov dokumentarec v treh delih Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates (2019), raziskuje um in motivacijo tehnološkega vizionarja, poslovneža in filantropa. Pričakujete lahko poglobljeno in nefiltrirano upodobitev njegovega življenja, tako njegovih zmag kot tudi porazov.

Potem, ko je leta 2000 prenehal s funkcijo generalnega direktorja Microsofta, je Gates svoj čas in intelekt usmeril v reševanje svetovnih težav. Dokumentarec Bill’s Brain: Decoding Bill Gates (2019) ponuja neprimerljiv pogled na Gatesa, medtem ko išče edinstvene rešitve na nekatere najzapletenejše težave na svetu z enako mero optimizma, radovednosti in gorečnosti, kot je to počel pri svoji prvotni viziji Microsofta.

Gates se danes posveča reševanju nekaterih najdolgotrajneših svetovnih težav.
Gates se danes posveča reševanju nekaterih najdolgotrajneših svetovnih težav.

Dokumentarec je ustvaril, režiral in produciral Davis Guggenheim, ki je prejel oskarja za dokumentarec Neprijetna resnica (An Inconvenient Truth, 2016) in nominacijo za emmyja za dokumentarec Poimenoval me je Malala (He Named Ne Malala, 2015). Bill’s Brain: Decoding Bill Gates (2019) prihaja na Netflix 20. septembra.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
TV-serije za vse, ki ste prepričani, da ste videli že vse