Napovednik: Matt Damon in Christian Bale sta Izzivalca (Ford v Ferrari, 2019)

Pred vami je zadnji filmski napovednik za film Izzivalca (Ford v Ferrari, 2019), ki prinaša veliko boljši pogled v ozadje razvoja Forda GT40, ki je leta 1966 na 24 ur Le Mansa premagal Ferrari.

Biografska drama Izzivalca (Ford v Ferrari, 2019) pripoveduje zgodbo o neuspešni pridružitvi Forda Ferrariju in odločitvi Blue Ovala, da vzpenjajočega se konjička premaga na najznamenitejši vzdržljivostni avtomobilski dirki 24 ur Le Mansa. Rezultat tega je bil razvoj Forda GT40, ki je postal dirkalna legenda in leta 1966 na Le Mansu končal na prvih treh mestih. Matt Damon bo zaigral kot ameriški vizonarski oblikovalec avtomobilov Carroll Shelby in Christian Bale kot neustrašni dirkač Ken Miles.

Izzivalca (Ford v Ferrari, 2019)
Izzivalca (Ford v Ferrari, 2019)

Izzivalca (Ford v Ferrari, 2019) je obvezno “čtivo” za vse ljubitelje dirk in pa tiste, ki si želijo nekaj akcije na velikih ekranih, ki pa ne vključujej superjunakov. Če želite izvedeti resnično zgodbo, še preden si boste lahko ogledali film, v roke vzemite fantastično knjigo Go Like Hell: Ford, Ferrari and Their Battle for Speed and Glory at Le Mans, ki zgodbo podrobno predstavi.

Film prihaja v slovenske kinematografe 14. novembra.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!