fbpx

Napovednik: v kina prihaja grozljivka Krik

Končno je tu napovednik 5. dela priljubljene franšize

Foto: Brownie Harris / Paramount Pictures
Zadnjič posodobljeno: :

Če je grozljivka med vašimi najljubšimi filmskimi žanri in uživate, ko se vam med obiskom kina naježi koža, potem se lahko razveselite. V kinematografe namreč v začetku prihodnjega leta prihaja grozljivka Krik, ki vas zagotovo ne bo pustila mirnih.

Filmska franšiza z naslovom Krik se vrača. Po več kot 10 letih je bil namreč posnet njen 5. del, ki si ga boste v kinematografih lahko ogledali že 13. januarja 2022.

Zamaskirani morilec je nazaj Foto: Paramount Pictures

Zgodba se prične 25 let po vrsti brutalnih umorov v tihem mestu Westboro. Tam se je pojavil nov zamaskiran morilec, ki v želji po obuditvi skrivnosti iz Westborove grozljive preteklosti prične z napadi na najstnike. V želji, da bi razkrila resnico in ga ustavila, se Sydney Prescott vrne v svoj rodni kraj, kjer pa ugotovi, da so napadi med seboj povezani.

V glavnih vlogah se vračata Neve Campbell in Courtney Cox Foto: Paramount Pictures

Film sta režirala Matt Bettinelli-Olpin in Tyler Gillett, za scenarij pa sta zaslužna James Vanderbilt in Guy Busick.
V svojih ikoničnih vlogah se vračajo Neve Campbell, Courtney Cox in David Arquette, pridružili so se jim še Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Dylan Minnette in Jenna Ortega.
Napovednik obljublja, da nam dolgčas gotovo ne bo. Komaj čakamo!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!