fbpx

Kaj izbira hišnega ljubljenčka govori o vašem karakterju

Foto: Alicia Jones / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Ste že slišali, da so si hišni ljubljenčki in njihovi lastniki podobni? To definitivno drži. V tej ljubezni in navezanosti se skriva več, kakor si mislite.

Vsaka vrsta živali ima precej izrazit tip osebnosti, zato tista, ki jo imate, pove veliko o tem, kaj želite od ljudi. Prav mogoče je, da značaj, ki ga ima vaš domači ljubljenček, prikazuje vašega.

Če imate psa, pomeni, da si želite, da vam nekdo daje stoodstotno ljubezen. Ali ste vedeli, če imate kačo, da si želite biti neustrašni. Ljubitelji mačk pa svobodomiselni.

Poglejte, kaj pove vaša najljubša žival o vašem značaju.

1. Pes – čustvene potrebe

Psi vas imajo radi 100 odstotkov časa, vedno. Vsak dan z vami je najsrečnejši dan v življenju vašega psa. Vsakič, ko pridete domov, vas pozdravi na vratih, njegov rep in oči sijejo od sreče. Nihče vas ne bo nikoli tako brezpogojno ljubil kot vaš pes.

Ste pasji ali… Foto: Chung Nguyen / Unsplash

2. Mačka – ste brezskrbni

Mačka ne potrebuje veliko nege. Dokler jo hranite, je v redu. Ste družabni in zgovorni, radi pa se držite tudi zase, kakor ona.

3. Ribe – strah pred predanostjo

Nočete iz svojega okvirja, bojite se sprememb.

mačja oseba? Foto: Nika Benedictova / Unspalsh

4. Kača – ste neustrašni

Verjetno ste zagotovo neustrašni in se z vami ni za hecati. Vedno ste pripravljeni na nove dogodivščine in izzive, saj se ničesar ne bojite.

5. Hrček – ste zabavni

Kolesa, na katerih se hrček nenehno vrti, so res zares smešna in zabavna, pa tudi vi. Ljubite zabavo in se radi smejite.

Ali imate raje druge živali, recimo ptice? Foto: David Clode / Unsplash

6. Ptica – ste čudni, a zanimivi

Če imate radi ptice in papige, ste drugačni, a zanimivi, pametni in izstopate iz množice. Navdušujejo vas nenavadne stvari. Imate raje tisto, kar ni klasično.

7. Eksotične živali – ste hladnokrvni

Ste hladnokrvni. Takšnim živalim ne odgovarja bivanje v hiši in trpijo zaradi tega. Bolje kot med štiri stenami se počutijo v svojem naravnem okolju.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!