fbpx

Trend: keramične svetilke, ki vnašajo svetlobo in umetnost v dnevni prostor

Foto: Zarahome

Ko že nekaj časa živite v določenem prostoru, se začnete zavedati, kaj v njem manjka, in ko se dnevi krajšajo, običajno v prostoru manjka tudi svetlobe. Namizne svetilke so popoln detajl, s katerim lahko popestrite prostor. Trenutni trend pa je pravzaprav brezčasen - keramične svetilke. Gre za funkcionalen in lep detajl, ki osveži vsak notranji prostor.

Svetila so pomemben del vsakega prostora saj nanj vplivajo s svojo obliko in svetlobo, ki jo oddajajo. Poleg splošne razsvetljave v prostoru potrebujete tudi ambientalno svetlobo, ki je nežnejša in skrbi za boljše počutje.

S takšno svetlobo ustvarite boljše razpoloženje, prostor postane lepši, poudarite pa tudi posamezne elemente v prostoru. Z izbiro zanimive svetilke pa poskrbite tudi za dekor. Ambientalna svetloba tako sooblikuje prostor, v katerem bivate.

Ker je osvetlitev še toliko bolj pomembna v zimskem času, ko so dnevi krajši in v zaprtih prostorih preživite veliko več časa kot običajno, si v domu privoščite veliko svetlobe.

Za boljše počutje in prijetno svetlobo so idealne namizne svetilke različnih keramičnih oblik. Ker izgledajo odlično prav v vsaki sobi – tako v spalnici, hodniku in celo kuhinji verjamemo, da je težko izbrati samo eno, ki bo krasila vaš dom.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!