fbpx

Arara: lučka, ki kolo spremeni v diskokroglo

Arara – za varno vožnjo s kolesom

Ste bili kdaj v diskoteki, kjer so žurerji med predajanjem močnim ritmom s svetlečimi palicami mahali okoli sebe? No, ljudje na različne načine opozarjamo nase in bolj ali manj ostanemo v zabavnih okvirih. Če ste radi na kolesu in bi radi z živahnimi barvami pritegovali poglede mimoidočih, pa je morda tole prava stvar za vas. Pa še varnejši boste na cesti.

Arara je lučka, ki bo poskrbela, da boste na kolesu še varnejši. Namestili jo boste na obroč in napere kolesa, osvetlila pa bo celotno kolo. Lučko Arara napajajo neodim magneti, zato za delovanje ne potrebuje baterije.

Arara nima stikala in za delovanje ne potrebuje prižiganja. S prvim pritiskom na stopalko bo namreč začeli svetiti. Idejo za lučko je dobil 28-letni fizik Seymon Fillipov, ki ga je (ne)vidnost kolesarjev v slabih svetlobnih pogojih očitno zaskrbela. Arara je hkrati odporna proti vodi in prahu, na voljo pa je 6 različnih barvah.

Luč Arara bo kmalu na voljo na spletni platformi Indiegogo.

Galerija: Arara – za varno vožnjo s kolesom

Dodatne Informacije

Več informacij:
arara.bike

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!