fbpx

Natečaj Moja reka si 2018

Natečaj Moja reka si tudi v letu 2018 vabi organizatorje čistilnih akcij, da se pridružijo vseslovenski pobudi povezovanja čistilnih akcij. Z zbiranjem vseh informacij o čistilnih akcijah na enem mestu organizatorjem čistilnih akcij pomagamo, da k svojim pobudam za čisto okolje pritegnejo čim večje število prostovoljcev, najboljše čistilne akcije pa bodo prejele priznanja in nagrade.

Tudi letos bo med 22. marcem, ko poteka svetovni dan vode, in 22. aprilom, svetovnim dnevom Zemlje, potekal natečaj za organizatorje čistilnih akcij. Natečaj, ki že tretje leto zapored poteka v organizaciji Coca-Cola HBC Slovenija, Ministrstva za okolje in prostor Republike Slovenije, Mednarodne komisije za savski bazen in Turistične zveze Slovenije, bo najbolj pridne organizatorje čistilnih akcij nagradila v prvem tednu junija, ko praznujemo Dan Save.

Kako se prijaviti?
• Organizatorji čistilnih akcij na spletnem mestu www.mojareka.si izpolnijo prijavnico za napoved dogodka. Prijavnico najdete tukaj.
• Dogodek je v roku 24 ur objavljen v koledarju čistilnih akcij po vsej Sloveniji.
• Po opravljeni čistilni akciji organizatorji pošljejo reportažo o čistilni akciji, pri kateri je pomembno, da navedejo število udeležencev in količino zbranih odpadkov.
• Po 15. maju bodo znani finalisti natečaja, trije najboljši organizatorji čistilnih akcij pa bodo ob Dnevu Save na 23. srečanju turističnih društev obvodnih krajev Slovenije prejeli priznanja in nagrade.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
mojareka.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!