Naturasort: počitniške hiške v objemu narave

Naturasort: počitniške hiške v objemu narave

Naturasort je počitniško-rekreativni center, ki je na privlačni lokaciji le skok iz Maribora, kjer se počitniške hiše zlivajo z okoliškim travnikom, vinogradi in ribnikom. Osnovni namen je nuditi več kot le prenočišče in gostom zagotoviti aktivni oddih ob pestrem izboru športnih aktivnosti.

Le korak stran iz mestnega vrveža v počitniško-rekreativnem centru Naturasort med goricami, stojijo štiri počitniške hiške. Obdane z gozdom, ribnikom in travnikom čakajo, da vas prevzamejo. Vonj po lesu in zračnost prostorov bosta vam in vašim najbližjim pričarala udobje, ki se bo z odhodom spremenilo v nostalgijo.

Le korak stran iz mestnega vrveža ...
Le korak stran iz mestnega vrveža …

Doživetje lahko dopolnite z aktivnostmi, ki jih nudijo brezplačno ob rezervaciji. S kolesom se lahko podate na odkrivanje goric in njihovih vinogradniških čarov in po  aktivnem dnevu telo umirite v finski savni s hladno kopeljo. Ob toplih dnevih odigrajte partijo tenisa na prostem, ob hladnejših večerih se utrudite v dvorani za skvoš. Če sta vam igri še neznani, nudijo tudi uvodni tečaj, poskrbijo pa tudi za vso opremo, vključno z gorskimi in električnimi kolesi. Najmlajši se lahko med tem podijo po nogometnem ali odbojkarskem igrišču, tekmujejo v metanju žoge na koš ali preizkusijo raznovrstna otroška igrala na prostem. Za večje skupine ponujajo tudi možnost cateringa, kjer vam bo jedi po vaši izbiri pripravil njihov vešč kuhar.

Odigrajte tenis ali skvoš.
Odigrajte tenis ali skvoš.

Ljubitelji vina se lahko odpravite do Hiše vin Doppler. Ta stoji na 380 metrih nadmorske višine in  hektarjih, kjer se vam bo ob prihodu na vrh dodobra odprlo srce. Na eni strani, obdani s šentiljskimi griči, in na drugi s pesniško dolino boste že ob prihodu začutili bogastvo zgodovine in tradicijo družinskih vezi. Bogastvo vina, njegove arome in okusa se razvija v eni najbolj sodobnih vinskih kleti v Evropi, ki se razprostira na 600 kvadratnih metrih.

Galerija – Naturasort: počitniške hiške v objemu narave

Dodatne Informacije

Več informacij:
naturasort.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najlepša plaža: je to najlepša plaža v Istri – plaža Klančac?