Živahen utrip Ljubljane bo to soboto, 1. junija, obogatila nova ljubljenka vseh, ki znajo uživati v dobrih stvareh. Brina, ljubljanski festival džina 2019, bo v Križankah potekala od 12. do 24. ure, vstop na dogodek pa bo brezplačen.
På arrangementet Brina, ljubljanski festival džina 2019, se bo predstavilo 18 razstavljalcev, večinoma slovenskih destilarjev džina. Med njimi bosta dva ponudila tudi brezalkoholni džin, ki ga mojstri pripravijo s posebnimi tehnološkimi postopki, ki so sicer podobni klasičnemu destiliranju, a precej zahtevnejši.
Za kulinarično dimenzijo Brine bodo skrbeli trije izjemni ljubljanski kuharski mojstri. Jorg Zupan iz restavracije Atelje, Jakob Pintar iz TaBara in Igor Jagodic iz restavracije Strelec predstavljajo pomemben del gastronomskega razcveta prestolnice, katerega številne elemente povezuje Gourmet Ljubljana, blagovna znamka Turizma Ljubljana, ki je k Brini pristopila kot partner projekta.
Mer informasjon:
facebook.com