fbpx

Deilig hjemmelaget brød i tre enkle trinn

V Pekarni Grosuplje si tudi v trenutni situaciji prizadevajo svojim kupcem ponuditi le najboljše. V času, ko se v trgovino ne odpravimo vsak dan, so razvili nov koncept priprave kruha in ga poimenovali Domača dopeka.

Domača dopeka pomeni, da kruh do konca spečete v domači pečici. Izdelki so vroče pakirani, zato se lahko pojavi kondenz in vlaga v notranjosti embalaže. Z načinom vročega pakiranja razkužijo notranjost in poskrbijo, da ima zapakiran kruh, ki je tudi brez konzervansov, rok trajanja 3 dni. Hkrati na ta način ostaja vlažen in svež.

Prvi v družini novih kruhov je prepoznavni Krjavelj, ki je skrbno pripravljen, delno pečen in zapakiran v neprodušno vrečko. Hlebček vsebuje pšenično črno, polbelo in rženo moko. Narejen je po tradicionalni, dolgi metodi priprave testa z dodatkom naravnega kislega testa in brez dodanih aditivov. Pakiran hlebček je v polpečeni obliki, zato s kratko dopeko v domači kuhinji osvežimo aromo kruha in pridobimo hrustljavo skorjico. Pakiran kruh (delno pečen) ohranja svežino do 3 dni, v zmrzovalniku pa ga lahko hranimo do 6 mesecev.

Navodila za domačo dopeko kruha v treh korakih:

1. Hlebec vzamemo in ga položimo na pekač.
2. Pečico segrejemo na 200 do 220 stopinj Celzija ter hlebec dopečemo v 10 do 12 minutah.
3. Pustimo, da hlebec nekaj minut počiva in se ohladi.

Naj v vašem domu zadiši po sveže pečenem in hrustljavem domačem kruhu.
Naj v vašem domu zadiši po sveže pečenem in hrustljavem domačem kruhu.

Mer informasjon

Mer informasjon på:
pekarna-grosuplje.si

Med deg siden 2004

Fra år 2004 vi undersøker urbane trender og informerer vårt fellesskap av følgere daglig om det siste innen livsstil, reiser, stil og produkter som inspirerer med lidenskap. Fra 2023 tilbyr vi innhold på store globale språk.