fbpx

Gostilna Pec

PUSTITE SE RAZVAJATI Gostilna Pec v Selnici pri Mariboru široko odpira vrata že celo stoletje. Ob rečnem nabrežju so davno tega ustavljali dravarski splavarji, danes pa v tišino zelenega zavetja Drave vabita odlična kuhinja in gostoljubje. Z idilično naravo se ujemajo tudi z okusom urejeni notranji prostori ...

Grunnleggende informasjon
Adresse
Gostilna Pec
Spodnja Selnica 1
Selnica ob Dravi
Forbindelse
Rute
hver dag fra 11.00 til 23.00
Kontakt

PUSTITE SE RAZVAJATI Gostilna Pec v Selnici pri Mariboru široko odpira vrata že celo stoletje. Ob rečnem nabrežju so davno tega ustavljali dravarski splavarji, danes pa v tišino zelenega zavetja Drave vabita odlična kuhinja in gostoljubje. Z idilično naravo se ujemajo tudi z okusom urejeni notranji prostori gostilne, ki nudijo gostoljubje poslovnežem, manjšim zaključenim družbam ali večjim družbam ob obhajanju družinskih slavij. Gostilna se lahko pohvali s kakovostjo postrežbe, ki se kaže v prijaznosti, poznavanju sestavin naročenih jedi in vrst vina, ki vam jih ponujajo natakarji – sommelierji. Ponosni so na sezonsko ponudbo, ki jo prilagajajo večjim praznikom. Brez težav se prilagodijo željam gostov, a večji izziv jim predstavljajo gostje, ki se jim popolnoma prepustijo. Zahtevnejši so predvsem poslovneži, veliko je tujih gostov, pa tudi družinska slavja se vedno bolj odmikajo od “ocvrte klasike”. Za vas smo preizkusili posebno septembrsko ponudbo: za dobrodošlico so nam postregli s hišno jeterno pašteto na domačem polnozrnatem kruhu, nato je bila na vrsti hladna predjed: lisičke v solati na zeleni podlagi, sledila je bučna kremna juha; za toplo predjed je bil filet smuča v krompirjevi preobleki z domačo špinačo in masleno vinsko omako, za glavno jed pa jagnječja zarebernica s paprično omako in mlečno polento. In za posladek – čokoladne sanje. Sanjsko!

Forrige
En elefant

Med deg siden 2004

Fra år 2004 vi undersøker urbane trender og informerer vårt fellesskap av følgere daglig om det siste innen livsstil, reiser, stil og produkter som inspirerer med lidenskap. Fra 2023 tilbyr vi innhold på store globale språk.