Etter en kort sommerferie vender Odprta kuhna tilbake til Koper. 27. august 2016, under arkadene til tavernaen og ved siden av bodene på Carpaccio-plassen, vil duften av god mat igjen være tilstede. Årets Åpent kjøkken får utvidet åpningstid, da det vil være åpent fra 11.00 til 22.00.
Kulinarična tržnica Åpent kjøkken se vrača v Dill, potem ko je bila julija in večji del avgusta na dopustu. Očitno si je res dobro napolnila baterije, kajti pod arkade Taverne in ob stojnice na Carpacciovem trgu se 27. avgusta 2016 vrača s podaljšanim obratovalnim časom. Odvijala se bo namreč vse od 11.00 pa do 22.00 ure. LES MER: Rio 2016: mottakelse av det olympiske laget i Slovenia i BTC Ljubljana
”Tokrat se bomo v Kopru, kjer običajno gostujemo ob torkih, za spremembo družili na soboto. Z Odprto kuhno na dela prost dan bomo domačinom in obiskovalcem našega lepega primorja omogočili, da v dobrotah naših ponudnikov in ob prijetnem druženju še bolj sproščeno uživajo,” je odločitev pospremila vodja projekta Odprta kuhna Alma M. Kochavy. Gostje si bodo lahko privoščili pozen zajtrk oz. brunch, lunsj, du kan večerjo, prigrizek ali posladek. Raznoliko ponudbo slovenskih in mednarodnih jedi bodo ponujali tako lokalni ponudniki kot priznane restavracije s širne Slovenije. Poskrbljeno bo tudi za dobro pijačo in glasbo.
Mer informasjon: åpent kjøkken.si