fbpx

Odprta kuhna se konec avgusta 2016 vrača v Koper

Odprta kuhna se po krajšem premoru ta vikend vrača v Koper.

Po kratkem poletne oddihu se Odprta kuhna vrača v Koper. 27. avgusta 2016 bo pod arkadami Taverne in ob stojnicah na Carpacciovem trgu ponovno zadišalo po dobri hrani. Tokratna Odprta kuhna bo imela podaljšan obratovalni čas, saj se bo veselo vse od 11.00 pa do 22.00 uro.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Carpacciov trg, Koper
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Brezplačno

Kulinarična tržnica Odprta kuhna se vrača v Koper, potem ko je bila julija in večji del avgusta na dopustu. Očitno si je res dobro napolnila baterije, kajti pod arkade Taverne in ob stojnice na Carpacciovem trgu se 27. avgusta 2016 vrača s podaljšanim obratovalnim časom. Odvijala se bo namreč vse od 11.00 pa do 22.00 ure. PREBERITE ŠE: Rio 2016: sprejem olimpijske reprezentance Slovenije v BTC Ljubljana

V Kopru bo zopet zadišalo po Odpri kuhni.
V Kopru bo zopet zadišalo po Odpri kuhni.

”Tokrat se bomo v Kopru, kjer običajno gostujemo ob torkih, za spremembo družili na soboto. Z Odprto kuhno na dela prost dan bomo domačinom in obiskovalcem našega lepega primorja omogočili, da v dobrotah naših ponudnikov in ob prijetnem druženju še bolj sproščeno uživajo,” je odločitev pospremila vodja projekta Odprta kuhna Alma M. Kochavy. Gostje si bodo lahko privoščili pozen zajtrk oz. brunch, kosilo, lahko večerjo, prigrizek ali posladek. Raznoliko ponudbo slovenskih in mednarodnih jedi bodo ponujali tako lokalni ponudniki kot priznane restavracije s širne Slovenije. Poskrbljeno bo tudi za dobro pijačo in glasbo.

Dodatne Informacije

Več informacij: odprtakuhna.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!