BierYoga – joga s pivom

BierYoga - joga s pivom

BierYoga kombinira, kar razberemo že iz imena, jogo in pivo. Tako pivo kot joga sta starodavni terapiji za telo, um in duha. Pitje piva in joga vaje se zato dopolnjujejo, in joga s pivom je logična nadgradnja joge. BierYoga se trenutno izvaja le v Nemčiji in Švici. Bi si takšne joge želeli tudi pri nas?

Eni pravijo, da se po napornem dnevu nič ne prileže bolj kot hladno pivo. Spet drugi stres iz sebe splaknejo z joga vajami. BierYoga združuje oboje. Pivo in jogo. Joga s pivom se je rodila v Berlinu, ki velja za središče inovativnosti, kar koncept joge BierYoga samo potrjuje. Trenutno se tovrstne seanse joge – te tradicionalno temeljijo na individualnosti, tu pa je poudarek na druženju – izvajajo le v Nemčiji in Švici.

PREBERITE ŠE: 30-sekundne vaje joge, ki jih lahko sede izvajate na delovnem mestu


BierYoga je namenjena vsem, ki ljubijo pivo in jogo. Je zabavna oblika joge, ki pa ni šala. Pivo na vajah uporabljate kot rekvizit in kot pijačo. Na druženja morate prinesti svojo podlago, pivo pa vas čaka tam. Predlagamo pa, da s seboj vzamete tudi kakšno kuhinjsko krpo, kajti če še niste vešči igranja s steklenico, se zna zgoditi, da bo pivo namesto po grlu steklo na tla.

Dodatne Informacije

Več informacij:
bieryoga.de

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Šokantno: kremo za sončenje že celo življenje nanašate popolnoma napačno