fbpx

Skipper

Skipperja najdemo v koprski marini, kjer se nam s terase ponuja pogled na zasidrane jadrnice, ob sončnem zahodu pa bomo lahko zajadrali okusom naproti. Široka ponudba in tradicija je to restavracijo postavila med boljše v teh krajih, za naše dobro počutje pa bo poskrbela uigrana ekipa, ki nam bo z nasveti ...

Grunnleggende informasjon
Adresse
Skipper
Kopališko nabrežje 3
Dill/Capodistria
Forbindelse
Rute
vsak dan od 11. do 22. ure
Kontakt
(05) 626 18 10

Skipperja najdemo v koprski marini, kjer se nam s terase ponuja pogled na zasidrane jadrnice, ob sončnem zahodu pa bomo lahko zajadrali okusom naproti. Široka ponudba in tradicija je to restavracijo postavila med boljše v teh krajih, za naše dobro počutje pa bo poskrbela uigrana ekipa, ki nam bo z nasveti poskušala približati okuse Sredozemlja. Ponudba je sezonska, kar pomeni, da je najbolje slediti natakarjevim nasvetom glede aktualnih jedi. Med stalnice ponudbe na prvem mestu spada poznana ribja zakuska Skipper, ki nam ponuja devet različnih okusov morja. Pri ponudbi juh še posebej izstopata zapečena tartufova juha ter kremna škampova juha na francoski način. Tople predjedi kronajo gamberi in jurčki na žaru, ki počivajo na rukolini posteljici, za naslednji kulinarični korak se ponujajo školjke in na različne načine pripravljene domače testenine. Glavne jedi zaznamuje inovativni koncept okusov in prezentacije, posebej je potrebno omeniti obilno ponudbo rib na žaru in v pečici ter fileje ribe s tartufi. Škampi in kalamari so že prava stalnica morskih restavracij, kot posebno specialiteto pa si privoščimo mladice rižanske postrvi s testeninami v arašidovi omaki s pinjolami in limono. Za eksotični pridih nam bodo v Skipperju pripravili tudi eksotične jedi, kot so krokodil, noj, kenguru ali bambusovi vršički. Pojedino zaključimo s trisom Skipper, ki ponuja tri dnevne sladice.

Med deg siden 2004

Fra år 2004 vi undersøker urbane trender og informerer vårt fellesskap av følgere daglig om det siste innen livsstil, reiser, stil og produkter som inspirerer med lidenskap. Fra 2023 tilbyr vi innhold på store globale språk.