fbpx

Ne glede na to, kaj naredite, bodite vedno prijazni do sebe!

Prosim, bodite prijazni do sebe. To življenje je prekratko, da bi večino časa porabili za odlaganje stvari, čustev, življenja.

Delali boste napake. Ranjeni boste, ranili boste druge ljudi in ne boste mogli ugoditi vsem. Totalno boste zafrknili, se zgodi.

Niste popolni. Nepopolni ste. Imate pomanjkljivosti.

Sprejemali boste odločitve, ki jih boste morda kasneje obžalovali. Ampak, veste kaj? Niste edini. Niste sami.

Ni pomembno, kako ste nekoga prizadeli, ali ste mu zlomili srce, naredili ste najbolje kakor ste znali v danem trenutku. To obžalovanje morate sprejeti in ga spremeniti v pozitivnost. Ne morete dovoliti, da vas bo preganjalo. Morate sprejeti te napake in nepopolnosti ter se iz njih nekaj naučiti, zrasti.

Morate se prepustiti in si pustiti resnično živeti. Prosim, ne dovolite, da vas napake opredelijo.

Bodite nežni do sebe. Bodi prijazni in nežni, kakor, da ste sami svoj najboljši ljubimec. Dovolite si, da se kopate v hvaležnosti, da ste.

Ste samo človek. Niste sestavljeni iz nelomljivih materialov. Imate kosti, ki se zlomijo. Imate srce, ki se lahko zdrobi. Vaše kosti se lahko zacelijo. Vaše srce se lahko sestavi s pravo ljubeznijo. S časom. S potrpljenjem. In s sočutjem in ljubeznijo.

Ne glede na to, kaj naredite, bodite vedno prijazni do sebe!
Ne glede na to, kaj naredite, bodite vedno prijazni do sebe!

Bodite prijazni do sebe in do svojega srca. Zaprite oči, ko se vam bo zdelo, da je življenje težko, da ne zmorete več. Zaščitite svoje srce pred bolečino. Ne dajte drugim možnosti, da bi vas lahko spravili na dno.

Ne dovolite drugim, da vam rečejo, da niste dovolj dobri, da niste vredni čarobnega življenja. Obkrožite se z ljudmi, ki vas obožujejo in dvignejo, in naj vaše srce sije svetleje od tisoč sonc. Bodite svoja najljubša oseba, naj vas ljudje ljubijo, ko jim pokažete svoje srce.

Poljubite ustnice tistih, ki jim zaupate, in tistih, ki si jih želite. Držite za roke ljudi, ki vas nasmejejo, ob katerih se počutite varno. Objemite telesa tistih, ki vidijo vašo lepoto, ko ste najbolj ranljivi. Ljubite srca tistih, ki vam dajejo sebe, brez strahu. In pokažite ljudem svoje golo srce ter uživajte v ljubezni, ki vam jo dajo v zameno.

Obkrožite se s čim več ljubezni. Dajte svojemu srcu najboljše življenje, ki ga lahko ima. Dajte svoji duši najbolj prijazne in najtoplejše objeme iz dneva v dan. In izkažite si neomajno ljubezen, ki bo živela do zadnjega diha. Bodite prijazni do sebe.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.