fbpx

Ne upa si priznati: zaradi tega je moški nesrečen v razmerju

Ne upa si priznati: zaradi tega je moški nesrečen v razmerju

Ne, to niso stereotipi, temveč resnični razlogi, zakaj moški trpi v razmerju in je nesrečen.

V družbi vedno slišite, da ženske tožijo, da so nesrečne v razmerju, trpijo in so nezadovoljne s svojim ljubezenskim stanjem. In zato malokdo razmišlja o tem, da tudi moški imajo čustva, lahko trpijo in so nezadovoljni s svojim ljubezenskim odnosom.

Garancije za srečno razmerje ni in verjetno vas nihče ni opozoril na težave, s katerimi se bosta soočala …, ker čas v zvezi naredi svojo. Nobeno razmerje ni isto, vendar obstajajo trije glavni razlogi, zaradi katerih je vsak moški nesrečen v razmerju.

Zaradi tega je moški nesrečen v razmerju …

3. Nenehno teženje

Najbolj zastopan stereotip v zvezi z ženskami v razmerju je ta, da pogosto težijo in so naporne – tisto, kar se njim zdi, da je koristno, moški razumejo kot kritiziranje. Moški bo vedno imel občutek, da ni dovolj dober, zato bo imel občutek, da ga napadate, na kar se bo verjetno odzval burno.

NASVET: Namesto, da težite, mu na miren način povejte, da cenite njegov napor in nato omenite stvari, ki vas motijo. Na tak način se bosta izognila morebitni frustraciji.

Moški bo vedno imel občutek, da ni dovolj dober.
Moški bo vedno imel občutek, da ni dovolj dober.

2. Preveč govora

Četudi gre za pozitivno, negativno ali nevtralno sporočilo, ki mu ga skušate prenesti, bo moški verjel, da ženske preveč govorijo … in do tega pride zaradi omejene sposobnosti vzporednega sledenja različnim stvarem hkrati.

NASVET: Če vam partner še kar ni odgovoril na vprašanje, je zelo verjetno, da razmišlja o tem, kaj bi rekel. Če se ne odzove takoj, se ne jezite, temveč mu dajte dovolj časa, da obdela informacije.

1. Manko spolnih odnosov

Fizična povezanost je pomemben del razmerja in domnevno naj bi imeli moški večjo potrebo po njej. Če vajine potrebe niso usklajene, je smiselno, da se pogovorita in se soočita z resnico. Postavite se v njegovo kožo, skušajte razumeti njegove želje in ga ne obsojajte.

NASVET: Nikakor se ne smete svojemu partnerju podrejati in zanemarjati svojih potreb in želj, temveč skušajta doseči kompromis, ki bo obema koristil.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.