Zgolj takšen moški zna osvojiti in zadržati žensko: 5 odlik gospoda “popolnega”

Moški, poln samospoštovanja, ni zaljubljen vase, temveč se zaveda svojih vrlin in si ne bo privoščil, da z njim kdorkoli manipulira. Ko pa se zaljubi, izgubi pamet, žensko pa drži kot malo vode na dlani.

Vsi imamo v družbi vsaj enega moškega, ki nima nikakršnih težav z osvajanjem žensk. Dovolj je, da s prstom pokaže na tisto, ki ga zanima, jo osvoji in zadrži njeno zanimanje.

In takšni moški imajo nekatere skupne lastnosti, zaradi ktaerih jim lahko rečemo, da so gospodi popolni.

Obzirnost

Ženska se bo težko uprla obzirnemu moškemu, ki zna postaviti sebe in osebe, ki mu štejejo, na prvo mesto. Malenkosti, kot je odpiranje vrat, odstopanje sedeža v javnem prevozu ali večja dejanja, jo bodo kupila. Če ugotovite, da je pripravljen odpovedati načrte zaradi tega, ker ga ravno v tem trenutku resnično potrtebujete, vam dokazuje, da je obziren in mu je mar za tvoje težave.

Ženska se bo težko uprla obzirnemu moškemu.
Ženska se bo težko uprla obzirnemu moškemu.

Fleksibilnost

V življenju redkokdaj gre po planu, kar pomeni, da lahko načrtujete do mile volje, a vas bo presenetilo, ko to najmanj pričakujete. Zato je pomembno biti fleksibilen … in takšni moški bodo zrasli v očeh ženske. Sposobnost, da se nosi z nepričakovanimi spremembami in se nanje pravočasno odzove, je močan afrodiziak, ker se ženska zaveda, da je takšen moški močan in stabilen.

Samospoštovanje

Te kakovosti ne smete mešati z egocentričnostjo. Moški, ki se samospoštuje, ni zaljubljen vase, temveč se zaveda svojih vrlin in ne bo dovolil, da karkoli z njim manipulira. Za razliko od egoista je skoren in nikoli ne boste slišali, da se hvali, a bo ponosen nase zaradi dobro narejenega posla. Moški, ki spoštuje sebe, bo spoštoval tudi žensko.

Sposobnost preizpraševanja

Ženske sovražijo moške, ki mislijo, da znajo vse. Ne glede na to, za katero področje življenja gre, moški, ki se nikoli ne preizprašuje glede svojih dejanj, ustvarja nezaupanje. Nenehno ponavljanje istih napak v ljubezenskem odnosu in manjko volje, da bi se spremenil, kažejo nazrelega moškega.

Ženske sovražijo moške, ki mislijo, da znajo vse.
Ženske sovražijo moške, ki mislijo, da znajo vse.

Sigurnost

Vsaka oseba v sebi nosi določene komplekse, manjše ali večje, ki vplivajo na to, kako se obnaša do sebe in drugih ljudi. Zgolj najpogumnejši moški se jih skušajo rešiti. Moški, ki je siguren vase, verjetno ima tudi komplekse, a se zna z njimi boriti, ker ne želi, da vplivajo na kakovost njegovega življenja in to, kako se vede do žensk.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Med “spreminjanjem zanj” in med “rasteva skupaj” je ZELO VELIKA razlika!