Netflix želi, da gledalci sami določijo, kakšen konec želijo

Netflix bo omogočal določanje konca

Imate radi srečne konce? Morda so vam ljubši bridki. Ponudnik multimedijskih vsebin Netflix, ki je od lanskega leta na voljo tudi v Sloveniji, se je lotil izdelave tehnologije, ki bo gledalcem omogočala, da s pomočjo daljinskega upravljalnika izberejo, kakšne razplet oz. konec si želijo. Ste navdušeni nad tovrstnim interaktivnim pripovedovanjem zgodbe in možnostjo izbire konca ali menite, da to uniči čar vsega skupaj.

Se spomnite zbirke knjig Časovni stroj, ki smo jo kot otroci tako radi prebirali? Ne le, da so bile vznemirljive, po vsakem poglavju si lahko izbiral, kako se bo situacija odvijala dalje. Nekaj podobnega bo zdaj gledalcem ponudil Netflix, ki bodo lahko na določenih točkah izbirali med različnimi razpleti.

PREBERITE ŠE: V Mariboru je zaživel Intimni kino

Kaj, če bi lahko sami določili usodo Franka Underwooda?
Kaj, če bi lahko sami določili usodo Franka Underwooda?

V prihodnosti tako ne bo več pomembno, ali imate radi srečne ali žalostne konce, saj boste sami izbrali, kakšnega želite. Netflix namreč izdeluje tehnologijo, ki bo s pomočjo daljinca omogočila določanje razpleta. Poskusni zajčki bodo otroci oz. program za otroke, če se zadeva izkaže za uspešno, pa bo Netflix med snemanjem lastnih serij/filmov posnel različne konce oz. razplete. To pomeni, da bosta lahko dve osebi gledala isto serijo, ki pa bo imela drugačen epilog.

Dodatne Informacije

Več informacij:
netflix.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Res se boste nasmejali! To je nekaj stavkov in situacij, značilnih za mehiške telenovele