Ariana Grande in John Legend v čarobnem videospotu za pesem iz filma Lepotica in zver

Videospot za film Lepotica in Zver
Zadnjič posodobljeno: :

Le še nekaj dni nas loči od slovenske premiere filma Lepotica in zver (Beauty and the Beast), čas do 16. marca 2017 pa si lahko krajšate s poslušanjem naslovne skladbe za film, Tale As Old As Time, ki sta jo posnela Ariana Grande in John Legend in zanjo posnela tudi videospot, ki premore vso čarobnost filma. Najbolj znani melodiji iz animiranega filma sta nadela moderno preobleko, ki te bo zagotovo navdušila in je popoln uvod v filmsko poslastico.

Ariana Grande in John Legend sta posnela videospot za naslovno skladbo filma Lepotica in zver (Beauty and the Beast), ki v slovenske kinematografe prihaja 16. marca 2017, ko bomo lahko tej verjetno najlepši Disneyjevi ljubezenski zgodbi vseh časov prisluhnili tudi v igrani obliki.
https://youtu.be/343e0ymrvlQ
Da boste lažje počakali na premiero, so ustvarjalci filma te dni postregli s čarobnim videospotom za naslovno skladbo Tale As Old As Time, v katerem blestita omenjena glasbenika, ki najbolj znano melodijo iz risanke odpojeta na malce prirejen oz. bolj sodoben način. V njem so tudi številni prizori iz filma, v katerem v glavni vlogi nastopata Emma Watson in Dan Stevens.

PREBERITE ŠE: Napovednik za film Lepotica in zver


Originalno različico skladbe v risanki je odpela igralka Angela Lansbury, pesem pa je leta 1991 posnela Celine Dion. Tale As Old As Time je dobila dva grammyja ter zlati globus in oskarja za najboljšo naslovno pesem.

Utrinki s snemanja filma Lepotica in zver:

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Evrovizija: Kdo so zmagovalci z največ doseženimi točkami v zgodovini