Nekdo je izumil hlače, ki preprečijo, da bi ušel vonj vašega golobčka

Vsi to počnemo – razlikujemo se le v tem, da nekateri ljudje to radi izvajajo glasno, drugi v tišino ovito, včasih tako smrdijo, da boli, drugič nekoliko manj, pa občasno jim lahko preprečimo, da nas osramotijo, drugič pa pač uidejo.

Če poznate koga, ki zaduši vse v prostoru, potem veste, na kaj boste zapravili 100 funtov (približno 112 evrov) – na hlače, ki preprečijo, da bi vonj vašega golobčka izstopil iz hlač in se razširil po prostoru. Ja, čudno se sliši, a v podjetju Shreddies so dejansko razmišljati tudi o tem. In očitno je čas, da si tisti, ki ne morete zadržati goloba, ta pa še smrdi, omislite takšne hlače.

Hlače Shreddies bodo ujele vse neprijetne vonjave.
Hlače Shreddies bodo ujele vse neprijetne vonjave.

Na svoji spletni strani so zapisali, da njihove hlače za filtriranje vonjav imajo vgrajeno ploščo z aktivnim ogljem, ki absorbira vse neprijetne vonjave. Hlapi se ujamejo v ploščico, s pranjem pa se nevtralizirajo.

Hlapi se ujamejo v ploščico, s pranjem pa se nevtralizirajo.
Hlapi se ujamejo v ploščico, s pranjem pa se nevtralizirajo.

V teh hlačah boste lahko uživali v vseh situacijah, saj vam ne bo potrebno ‘skupaj stiskati ritnici’. Za boljši učinek pa si lahko omislite tudi spodnje hlače, ki se ponašajo z isto tehnologijo kot hlače. Noro, kajne?

Dodatne Informacije

Več informacij:
myshreddies.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Coca-Cola in Carlsberg predstavljata steklenice iz rastlinja, ki se razgradijo v enem letu