Nekega dne boste spoznali ljubezen svojega življenja

"Bodite potrpežljivi. Nekega dne bo nekdo prišel v vaše življenje in takrat boste razumeli, zakaj prej nikomur ni uspelo." - Shon Mehta

Nekega dne boste ujeli svoj pogled z nekom in se vam ne bo niti sanjalo, da je on/ona tista oseba, ki jo čakate. Stvari se bodo odvijale naravno in počasi in presenečeni boste nad tem, kako lahkotno se počutite.

Ne boste se predali impulzivni romantiki. Namesto tega boste polni radovednosti, želeli si boste razumeti prefinjenost uma te osebe ter se potopiti in razkriti njeno najglobljo strast. Počasi jo boste začeli spoznavati in ne boste se silili v nič, ker se boste z njo počutili varno.

Ohranjala vas bo prizemljene in zadovoljne. Instinktivno boste vedeli, da ji lahko zaupate in ne bo vam dala nobenega razloga za dvom. In ko bo čas mineval, se bodo vaši občutki do nje le poglabljali in vez, ki jo boste delite z njo, se bo še samo krepila.

Nekega dne boste srečali nekoga, ki bo izbral vas in vas bo ljubil vsak trenutek dneva, vsak dan.

V tej dobi iluzorne moderne ljubezni in bežnih odnosov, bo ta oseba ljubezen, ki ostaja. Ne bo vas videla le kot možnost ali vmesno postajo, ampak si bo iskreno želela, da vas spozna. Ne bo vam vsiljevala nerealnih pričakovanj, temveč vas bo sprejela in ljubila, točno takšne, kakršne ste.

Nekega dne boste srečali ljubezen svojega življenja.
Nekega dne boste srečali ljubezen svojega življenja.

Ne bo vas pustila na cedilu, ampak vas bo spodbujala, da sanjate, da ciljate višje in da boste boljši.

Ta oseba vas bo ljubila, ne zaradi vašega videza, ampak ker bo občudovala vašo moč, ljubila bo vaš način razmišljanja in cenila, da se z vami lahko pogovarja o čemerkoli. Njena ljubezen bo neprekinjena in neizmerljiva.

Ne bo se vam treba boriti za njeno pozornost ali zaman poskušati osvojiti njeno srce. Ne bo vam potrebno graditi zidov okoli srca ali se bati, da vam ga bo zlomila. Ta oseba je tista, s katero razpravljate o prihodnosti, o življenju, ki ga boste skupaj gradila.

Nekega dne boste srečali nekoga, ki se bo boril z vsako oviro na poti, da bi vajin odnos trajal. Pred to osebo ste poznali le ljubezen, ki ni iskala obveznosti, ampak je iskala le izhode.

V nevihtnih dneh ​​postane življenje težko, ne bosta si dovolila, da to vpliva na vaju. Napake in razlike vaju bodo izpolnjevale in ne bodo razlog za prekinitev odnosa.

ON/ONA je tista oseba, ki ji lahko popolnoma zaupate, ne glede na to, kaj se zgodi. Je najboljši prijatelj, ki vas pozna bolje, kot poznate sebe. Je duša iz vaših sanj. Oseba, s katero želite preživeti vsak trenutek. Ljubezen, brez katere si ne morete več predstavljati življenja.

Nekega dne boste srečali ljubezen svojega življenja in do takrat, NIKOLI, RES NIKOLI, ne nehajte verjeti v ljubezen.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
7 stvari, ki jih morate vedeti, če ljubite občutljivo žensko