Nenavadna snubitev: 148-krat jo je zasnubil, ona pa nič. Potem pa …

Nenavadna snubitev

Je to najbolj nenavadna snubitev v zgodovini? Na spletu najdemo številne izjemno inovativne načine snubitve, zato se je težko domisliti kaj novega. Ray Smith je iskal romantičen način, kako bi zaprosil svoje noseče dekle, ko mu je v glavo šinila ideja, ki ni še nikomur. Skrivaj jo je zaprosil kar 148-krat, preden jo je na božični večer zaprosil zares. Poglej, kako mu je to uspelo.

Nenavadna snubitev, ki vam bo segla v srce. Ray Smith se je poslužil zelo zanimive snubitve. Svoje dekle, Claire Bramley, je najprej zaprosil kar 148-krat, preden jo je na božični večer potem zaprosil čisto zares, svoje skrivne snubitve pa je beležil s selfiji. Te je skupaj z bodočo ženo (da, na koncu je rekla ‘ja’) posnel vsak dan vse od julija 2015, v kader pa je neopazno na kosu papirja (ali kako drugače) vključil napis ‘Bi se poročila z mano?’ (”Will you marry me?”). Da ne bi kaj posumila, ji je prodal zgodbo, da dokumentira njeno nosečnost.

PREBERITE ŠE: Zmenki: 3 razlogi, zakaj bi morala tudi dekleta na zmenke vabiti fante


Ray je Claire sicer sprva želel zaprositi na balonu, a potem je prišla novica o nosečnosti, ki je zahtevala drug scenarij. Potreboval je novo idejo. Nanjo se je odpravil na splet, kjer je oprezal za nenavadnimi idejami, a na koncu dobil svojo lastno. V videoposnetku si lahko ogledate njegovo predanost, torej fotografije, kjer je poleg Claire vključil še napis ‘Bi se poročila z mano’, ne da bi to ona vedela. No, od božiča sta zaročena.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!