Nenavadna snubitev: 148-krat jo je zasnubil, ona pa nič. Potem pa …

Nenavadna snubitev

Je to najbolj nenavadna snubitev v zgodovini? Na spletu najdemo številne izjemno inovativne načine snubitve, zato se je težko domisliti kaj novega. Ray Smith je iskal romantičen način, kako bi zaprosil svoje noseče dekle, ko mu je v glavo šinila ideja, ki ni še nikomur. Skrivaj jo je zaprosil kar 148-krat, preden jo je na božični večer zaprosil zares. Poglej, kako mu je to uspelo.

Nenavadna snubitev, ki vam bo segla v srce. Ray Smith se je poslužil zelo zanimive snubitve. Svoje dekle, Claire Bramley, je najprej zaprosil kar 148-krat, preden jo je na božični večer potem zaprosil čisto zares, svoje skrivne snubitve pa je beležil s selfiji. Te je skupaj z bodočo ženo (da, na koncu je rekla ‘ja’) posnel vsak dan vse od julija 2015, v kader pa je neopazno na kosu papirja (ali kako drugače) vključil napis ‘Bi se poročila z mano?’ (”Will you marry me?”). Da ne bi kaj posumila, ji je prodal zgodbo, da dokumentira njeno nosečnost.

PREBERITE ŠE: Zmenki: 3 razlogi, zakaj bi morala tudi dekleta na zmenke vabiti fante


Ray je Claire sicer sprva želel zaprositi na balonu, a potem je prišla novica o nosečnosti, ki je zahtevala drug scenarij. Potreboval je novo idejo. Nanjo se je odpravil na splet, kjer je oprezal za nenavadnimi idejami, a na koncu dobil svojo lastno. V videoposnetku si lahko ogledate njegovo predanost, torej fotografije, kjer je poleg Claire vključil še napis ‘Bi se poročila z mano’, ne da bi to ona vedela. No, od božiča sta zaročena.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
V tem himalajskem mestu ženske počnejo, kar hočejo: ne poročijo se, imajo toliko ljubimcev, kot želijo, imajo denar in moč!