fbpx

Nespresso je končno na voljo tudi v Sloveniji

Slovenski ljubitelji kave lahko priljubljeno, globalno priznano znamko kave Nespresso zdaj poiščemo tudi v domačem okolju. Nespresso, poznan po svoji kakovosti in pristnem doživetju za vse kavne navdušence, je uradno predstavil svojo spletno prodajalno, kmalu pa sledi še otvoritev prve Nespresso trgovine v Ljubljani.

Zgodba Nespresa se je začela s preprosto idejo, to je, da bi vsakemu posamezniku ponudila popolno skodelico espresso kave. Vse od svojega začetka 1986, je Nespresso nenehno preoblikoval in korenito spremenil način pitja kave. Viri kave Nespresso so skrbno izbrana zrna najboljše zelene kave iz najboljših območjih kavovca na svetu. Blagovna znamka je trenutno prisotna v 76 državah z več kot 700 butiki po vsem svetu, kjer ponuja več kot 30 različnih mešanic kave.

Nespresso bogati kulturo pitja kave že od leta 1986.
Nespresso bogati kulturo pitja kave že od leta 1986.

Z zagotavljanjem svoje premium kave stremijo k edinstvenosti in odličnosti v vsaki posamezni skodelici. Kombinacija pravega Nespresso kavnega aparata in Nespresso aluminijeve kapsule omogoča zagotavljanje vrhunske kakovosti v vsakem trenutku. Širitev znamke Nespresso v Slovenijo bo tako prinesla številne priložnosti in ljubiteljem kave omogočila povsem nov način pitja kave.

Kapsule Nespresso
Kapsule Nespresso

Dodatne Informacije

Več informacij:
nespresso.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!