fbpx

NEVER TOO SMALL: 100+ kreativnih inspiracij za opremljanje malega stanovanja

Kreativne inspiracije za opremljanje malega stanovanja

Foto: Never Too Small

Opremiti stanovanje s pomanjkanjem prostora je danes postala cela umetnost. Od majhne sobe, garsonjere ali tesne bivalne hiše oblikovanje in opremljanje zahteva premišljeno načrtovanje in ustvarjalne rešitve.

Za namestitev vseh bivalnih funkcij, ki so potrebne za udobno življenje v majhnih prostorih tako, da se na koncu izkažejo ne le za praktična in funkcionalna, ampak, da tudi da postanejo lepa, seveda ni enostavno. Vsi poznamo nasvete o vizualni razširitvi prostora, kot so uporaba svetlih barvnih palet, ogledal, steklenih površin, uporaba svetlobe. Vendar pa kljub znanim dejstvom brez dobrega načrtovanja, arhitekta ter odličnih oblikovalskih rešitev le stežka pridemo do pravega efekta, ki si ga v majhnih prostorih želimo.

Predstavljamo vam spletni Youtube kanal Never Too Small, kjer je zbranih več kot 100 idej, ki so lahko inspiracija pri opremljanju vašega stanovanja, sobe ali manjše hiše, kjer arhitekti in oblikovalci eksperimentirajo in izpopolnjujejo kreativno rabo prostora.

Dodatne Informacije

NEVER TOO SMALL

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!