fbpx

4 aplikacije, ki ti lahko pomagajo pri prebolevanju bivšega

"Breakup" aplikacije

Foto: Mathilde Langevin/Unsplash

Lahko tehnologija zaceli zlomljeno srce? Tu so štiri aplikacij, ki vam bodo pomagale pri prebolevanju bivšega ali bivše.

Potrebno je res veliko moči volje, da svojega bivšega ali bivše ne zalezujemo na družbenih omrežjih. To je lahko namreč zelo boleče, še posebej, če so okoliščine razpada zveze vse prej kot idealne. Dejstvo je, da v času prebolevanju rabimo svoj prostor, da se pozdravimo. Če nenehno preverjamo svojega bivšega partnerja, bomo še naprej odpirali stare rane in onemogočali njihovo celjenje. Prav tako se bomo spravili ob pamet, ko bomo poskušali interpretirati njegovo ali njeno novo življenje brez nas, ko bomo analizirali komentarje, “storyje” in nove ljudi, ki jim sledijo. To je recept za duševni zlom.

Če je tehnologija del problema, je lahko tudi del rešitve? Tu najboljše aplikacije, ki vam bodo pomagale pri prebolevanju!

Foto: Apple Store

No Contact Rule

No Contact Rule je aplikacija, zasnovana tako, da vas zamoti, če se želite obrniti na bivšega. Aplikacija je polna afirmacij in opomnikov, zakaj ohranjanje stika z bivšim škoduje procesu zdravljenja. Ta aplikacija je vaš ljubezenski prijatelj, ki vam ponuja prepotreben pregled resničnosti brez dodatnih stroškov!

Foto: Apple Store

Mend

Mend je brezplačna aplikacija, ki uporablja umetno inteligenco. Zastavlja vam konkretna vprašanja o tem, kdaj ste prekinili zvezo, zakaj ste to naredili, koliko časa je minilo, odkar ste se nazadnje pogovarjali bivšim/bivšo, itd., in vam ponudi prilagojeno pomoč. Spodbuja pisanje dnevnika, skupaj z vsemi dejavnostmi (telovadba, pitje vode, meditacija, zdrav obrok, objemanje prijatelja), pri katerih sodelujete vsak dan. Mend ima tudi blog, poln člankov, ki so jih strokovnjaki napisali za lažje celjenje zlomljenega srca. To je odličen sopotnik, ki poskrbi za vse vaše potrebe po razhodu.

Foto: Apple Store

Rx Breakup

Rx Breakup je brezplačna aplikacija s 30-dnevnim načrtom prebolevanja. Načrt ponuja afirmacije, pisanje opornih točk (pomislite: stvari, ki vam povečajo samopodobo, seznam ljudi, ki ji želite poklicati namesto svojega bivšega/bivše in kaj bi rekli) ter nasvete kako spremeniti svoje spletno življenje na način, da ne spodbujate nobenega stika z bivšim. Vsak dan se odklene nov cilj, na primer ustvarjanje zabavne playliste ali pa recimo odstranjevanje vseh stvari, ki spominjajo na bivšega/bivšo. To je preprost vodnik po korakih za prevzem nadzora nad vašim življenje v prvih mesecih po razhodu.

Foto: Apple Store

Breakup Boss

Cilj Breakup Bossa je, da vas spodbudi, da v celoti prevzamete nadzor nad situacijo. Aplikacija obljublja vsa orodja in tehnike, ki jih rabite za prebolevanje v vsaki fazi razhoda. Prva faza je tako The Feel Wheel, kjer lahko dokumentirate svoja čustva tako, da jih izberete s seznama čustev. Obstaja tudi možnost, da svojemu bivšemu ali bivši napišete namišljeno sporočilo, tako da ga dejansko ne boste poslali ob 3. uri zjutraj in po tem, ko ste preveč pogledali v kozarec (vsi smo to izkusili). Poleg tega pa vam bo Breakup Boss vsak dan poslal motivacijsko sporočilo, s katerim bo dan lažji.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!