Neverjetne sončne opekline ali zakaj sončne kreme ni pametno puščati doma …

Sončne opekline

Auč! Zakaj sončne kreme ni dobro pozabiti doma? Razen če ne želite končati kot ti posamezniki, je nikoli več ne boste pustili doma. Sonce s tanjšanjem ozonske plasti postaja vse bolj nevarno, kljub temu pa nekateri še kar ignorirajo zdravstvena opozorila in se celo brez sončne kreme čezmerno nastavljajo sončnim žarkom. Naj vam bo galerija kot svarilo, da se pred in med sončenjem nikoli več ne pozabite namazati, kajti verjemite, da si ne želite biti v koži teh ljudi.

Kaj hitro ljudje pozabimo, kako nevarno je sonce, in se pretirano izpostavljamo sončnim žarkom in to kljub stalnim opozorilom o nevarnosti tovrstnega početja. Ste vedeli, da ima vsako leto več kot tretjina odraslih in okoli 70 odstotkov otrok sončne opekline? Toda le redki ste verjetno tako zelo obžalovali svojo ignoranco do zaščite s sončno kremo kot ti posamezniki, ki so na najbolj boleč možen način spoznali, zakaj sončne kreme ni pametno pustiti doma in zakaj je zlata vredna zaščita.

PREBERITE ŠE: Kako ublažiti sončne opekline – domače sredstvo za oskrbo opeklin

To pa mora peči ...
To pa mora peči …

Samo predstavljamo si lahko kakšne bolečine in srbečico so občutili ti posamezniki, ki kreme za sončenje verjetno ne bodo nikoli več pustili doma. Imate sončne opekline? Tako jih omilite.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Z njimi ne smeš na dopust: 5 tipov ljudi, ki bodo uničili tvoje počitnice