Ni vse v videzu: 3 lastnosti, ki so skupne seksapilnim ženskam

Videz je preteklost: 3 lastnosti, ki so skupne seksapilnim ženskam

Z zunanjim videzom ga lahko na prvi pogled očaraš, a če želiš, da se zaljubi vate, boš morala imeti “globlje” kakovosti, ki se skrivajo pod plaščem, imenovanim TELO.

Človeka mučijo številna vprašanja, na katera še ni uspel dobiti odgovora – med njimi je tudi ta, kako pritegniti nasportni spol. Četudi obstajajo številne knjige, eseji, pesmi in romantične komedije, ki so skušale razvozlati vprašanje, kaj moškega privlači, se ženske še kar vrtijo v začaranem krogu (in z moškimi ni nič drugače).

Vsak moški slavi drugačne ženske vrline, zato boš morala raziskati, kaj je všeč tistemu, ki bi ga rada ujela v svojo mrežo. Tvoj videz je pomemben, vendar so kakovosti, ki se skrivajo pod plaščem, imenovanim TELO, pomembnejše!

Smisel za humor

Že ptički na veji vedo, da je smisel za humor as v rokavu, s katerim lahko dosežeš čisto vse. In prav je, da obnoviš gradivo. Verjetno si naveličana poslušanja, da sta pozitivnost in smeh lastnosti, ki pritegnejo vsakega moškega, a to je resnično. Vendar ena stvar je ključna – razlika je med kakovostnim humorjem in tistim, ki presega meje okusa. Naj te ne bo strah pokazati svojo vedro stran, vendar bodi zmerna, če ga želiš pritegniti in ne bodi prostaška!

Imaš smisel za humor?
Imaš smisel za humor?

Samozavest

Oba spola imata rada samozavest pri partnerju, vendar so ženske zaupale, da so jim odbojni moški s previsko samozavestjo, ker ponavadi počnejo stvari, ki odbijajo ženske. In situacija je verjetno podobna tudi pri moških. Lahko si bomba, vendar ne boš naredila vtisa nanj, če se ne boš zavedala sebe. Pomembno je tudi, da poznaš razliko med samozavestjo in bahanjem. Bodi dostojanstvena, vendar prizemljena in človeška.

Bodi dostojanstvena, vendar človeška.
Bodi dostojanstvena, vendar človeška.

Ambicija

Pravijo, da je moške strah močnih žensk, ki vedo, kaj hočejo. Fantkov je verjetno strah, a pravih moških ni! Moški menijo, da so ambiciozne ženske privlačnejše. Če nimaš cilja v življenju, oddajaš znak, da nisi sigurna niti v svoje ljubezenske cilje. Moški imajo radi tudi, da ženska prevzame pobudo.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
20 opomnikov za vse, ki so se zaljubili v napačno osebo