fbpx

Nike Air Mags Back to the Future: najboljši pleteni copati na tem planetu

Zelo malo verjetno je, da si kdo od nas lasti model Nikeove obutve Marty Mcfly Back to the Future, ki je bil leta 2016 izdan v le 89 primerkih. Par teh superg je danes vreden okoli 25.000 evorov. Kljub temu pa lahko kupite obutev, ki nekoliko spominja na te prestižne copate.

Sevda Yazici je turška umetnica, ki se ukvarja s kvačkanjem. Pred kratkim je predstavila svoj novi izdelek, ki je namenjen ljudem, ki želijo preizkusiti ljubko domačo različico čevljev Marty McFly. Stal vas bo veliko manj kot originalni Nikeov model. Nove copate lahko dobite že za 48 evrov.

Udobni in cenovno ugodni.
Udobni in cenovno ugodni.

Pleteni copati Back to the Future so narejeni ročno iz naravnih materialov, volne in akrila. Uporabimo jih zlasti za sprehajanje po hiši ali stanovanju, preizkusimo pa jih lahko tudi kot pustno obutev.

Sprehodite se po vašem domu z novimi copati.
Sprehodite se po vašem domu z novimi copati.

Če niste ljubitelj copat s tem motivom, vam bodo morda všeč kateri drugi izdelki iz Sevdine kolekcije. Njene stvaritve najdete v spletni trgovini Etsy pod naslovom FifthAvenue5. Še posebno popularni so copati Bitcoin za ljubitelje kriptovalut. Zanje boste odšteli le 36 evrov.

Se ukvarjate s kriptovalutami?
Se ukvarjate s kriptovalutami?

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!