fbpx

Koncert: The National prihajajo julija 2018 v Zagreb

10. julija 2018 prihajajo v Zagreb post-punk revitalisti The National. To bo njihov peti koncert v Zagrebu in deveti koncert na Hrvaškem. Očitno je, da imajo s tem mestom in državo pravo romanco. Tokrat bodo nastopili v okviru 5. izdaje festivala SuperUho.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
ŠRC Šalata, Zagreb, Hrvaška
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
34,00 €

The National, brooklynski melanholiki, so danes eni izmed glavnih gostov na najpomembnejših glasbenih festivalih po svetu. Nekateri jih primerjajo z Joy Divison, Wilcom, Depeche Mode, U2 in Nick Cavom & The Bad Seeds. Razlog za to so najbrž odličen baritonski vokal Matta Berningerja, izvrstna lirika, prepoznavna orkestracija in minimalističnimi ritmi. Letos so osvojili tudi svoj prvi grammy, in sicer v kategoriji najboljšega alternativnega albuma.


Septembra lani je luč sveta ugledal sedmi studijski album z naslovom Sleep No Beast, ki je posegel po vrhovih glasbenih lestvic po celem svetu. Če še dodamo, da je njihov prvi singel z albuma The System Only Dreams in Total Darkness tudi njihova prva skladba, ki je prišla na prvo mesto na več Billboardovih lestvicah, potem je jasno, da so The National pripravljeni zasesti sam vrh današnje glasbene produkcije (če že niso tam).

Dodatne Informacije

Več informacij:
americanmary.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!