fbpx

Nikki Beach Montenegro: sodobno počitniško zatočišče nedaleč od priljubljenega Kotorja

Foto: booking.com

Nikki Beach Montenegro nudi unikaten koncept luksuznega kluba, ki vključuje vse počitniške elemente, od glasbe, kulinarike, zabave, mode do filma, pa tudi udobno opremljene sobe.

V kraju Tivat na črnogorski obali najdemo edinstven koncept počitnikovanja, namenjen vsem, ki od počitnic pričakujejo več. Zabava, umetnost, moda, glasba. To je Nikki Beach Montenegro, kjer vam prav zagotovo nikoli ne bo dolgčas. Petzvezdični hotel je stilska butična nastanitev v Kotorskem zalivu, ki užitek popelje na nepredstavljiv nivo.

Petdeset metrov dolg zunanji bazen

Filozofija nastanitve temelji na iskanju notranjega zena, v hotelu vam omogočajo, da se tega lotite z brezmejnim razvajanjem in sproščanjem. Bodisi v zunanjem bazenu s panoramskim razgledom ali katerim izmed lepotnih tretmajev, v Nikki Beach Montenegro je vse podrejeno užitku. Petdeset metrov dolg zunanji bazen, ki se bohoti pred hotelom je središče celotnega dogajanja. Obraščen s palmami in prekrasnim razgledom na bližnje otoke, je kot nalašč za razvajanje in srkanje koktajlov.

Goste pričakuje petdeset udobno zasnovanih hotelskih sob in suit, s prefinjenim interjerjem in luksuznimi dodatki. Privoščite si torej kavo iz Nespresso kavomata, sedite na balkon in uživajte v veličastnem razgledu, ki ga nudi Nikki Beach Montenegro. Potem se podajte v Nikki Spa, s savno, parno sobo, ledeno fontano, masažnim bazenom in notranjim bazenom, kjer lahko v popolnosti razvajate vse svoje čute.

V hotelu vas ob jutrih razvajajo z razkošnim zajtrkom, s katerim pričnete razburljiv dan. Tekom dneva lahko okušate najrazličnejše jedi izpod rok ustvarjalne kulinarične ekipe. Vključno s sušijem in sredozemskimi dobrotami ter odličnimi koktajli.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!