fbpx

Nikoli se ne opravičuj, ker si to, kar si – močna ženska

Foto: Hans Mendoza / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Nikoli, res nikoli se ne opravičuj drugim, ker pomembna si le ti! Zakaj?

Ker si močna. Ne poznajo globine tvoje moči. Ne vedo, da si plavala čez oceane, da si dosegla to, kar imaš in kar si. Imaš vse razloge, da si ponosna nase.

Si drugačna, kakor te vidijo drugi. Nisi nekdo, ki bi se prilagajal in se nikoli ne boš. Poskušajo te spraviti v škatlo, ker ne poznajo nobenega drugega načina, kako ravnati s tvojim ognjem.

Loviš svoje sanje, če si dovolj močna, da jih loviš sama, potem jih lahko tudi partner. Nikoli se ne zadovolji z nekom, ki te podcenjuje in želi uničiti tvoje sanje.

Ker neguješ ljubezen do sebe. Ne, nisi arogantna. Ne, nisi sebična. Vredna si vse ljubezni na svetu. Kdo te bo ljubil bolj kakor sama sebe. Nihče drug ne pozna težav, s katerimi se soočaš. Daj si vso ljubezen, ki si jo zaslužiš.

Ker si moraš včasih reči, da si več kot dovolj. Nikoli se ne sramuj svojih najšibkejših trenutkov. Tisti, ki te bo imel rad bo s teboj skozi slabe in najboljše trenutke.

Nikoli se ne opravičuj, ker si to, kar si! Foto: Abbat / Unsplash

Ker na trenutke nisi prepričana vase. Vsi včasih izgubimo ravnovesje. V redu je, če nisi ves čas samozavestna. Vredna si vse ljubezni na svetu!

Nikoli se ne opravičuj za to, kar si!

Včasih se počutiš sama, ker te oseba, od katere si največ pričakovala, ne podpira, a tudi če je cel svet proti tebi, ostani mirna.

Ker močna ženska gre skozi pekel in nazaj in še vedno stoji. Se nasmehne se, smeji, ljubi in je trdna.

Nikoli se ne opravičuj, ker si to, kar si. Si, bojevnica!

Šla si skozi nevihte in orkane, nisi se rodila tako močna, niti se nisi nekega dne zbudila in se odločila, da boš to, kar si.

Veš, kaj si želiš v življenju in edina oseba, od katere poskušaš biti boljša, je ženska, ki si bila včeraj!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!