fbpx

*ninaluba*

Nina Košak je zaljubljena v barve in potiske. Zagledana je v vse lepo, zato sploh ni naključje, da je postala modna oblikovalka. Unikatna oblačila pod znamko *ninaluba* izražajo njeno igrivo osebnost ter z zanimivimi kroji ter barvnimi kombinacijami razveselijo vsakogar. Najnovejša kolekcija Glamour je še vedno ...

Nina Košak je zaljubljena v barve in potiske. Zagledana je v vse lepo, zato sploh ni naključje, da je postala modna oblikovalka. Unikatna oblačila pod znamko *ninaluba* izražajo njeno igrivo osebnost ter z zanimivimi kroji ter barvnimi kombinacijami razveselijo vsakogar. Najnovejša kolekcija Glamour je še vedno zelo razgibana v krojih, a nekoliko bolj sofisticirana v barvah. Ravno pravšnja za trenutke, polne glamurja. Drapirane obleke, harem hlače, na A krojena krila, jakne z militarističnim pridihom in svetleče tope odlično dopolnijo torbice Origami, ki so Ninina posebnost in obvezen kos kolekcij *ninaluba*.

 

*ninaluba* STUDIO, Stara Tobačna, Tržaška 2, Ljubljana, www.ninaluba.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.